HydX

Hydraulikföretaget som säljer

tid, enkelhet och trygghet

Alla kan sälja en hydraulikkomponent. Har vi på HydX bättre komponenter än andra? Kanske, vi företräder i alla fall världsledande tillverkare av hydrauliska produkter med vilka vi har ett djupgående samarbete. Frågan är om det är rätt komponent eller rätt lösning du bett om? Vi på HydX säljer inte bara det du frågar efter, vi frågar om det verkligen är det du behöver? Vi ifrågasätter och utmanar för att verkligen skapa den bästa hydrauliska lösningen för både dig som kund och för oss som leverantör. Att ge oss förtroendet kommer inte bara att föra utvecklingen av er produkt framåt, den kan göra er marknadsledande inom ert segment. Vi säljer inte bara komponenter och lösningar – vi säljer tid, enkelhet och trygghet. 

HydX – en del av Volito Automation

Senaste nytt

2018-02-23

HydX blir certifierad Premium Partner till Danfoss Power Solutions

HydX blir certifierade till högsta nivå i Danfoss Power Solutions Partner Excellence Program 2018. Premium-partnernivån hjälper på olika sätt till att öka det värde HydX kan leverera till sina kunder.

2018-02-08

Ny VD på HydX AB

En av grundarna av och VD för HydX AB, Stefan Holmberg, har beslutat sig för att dra ner på tempot efter drygt 40 år i hydraulikbranschen.

2017-12-20

Ny produktions- och logistikchef till HydX

Den 1 februari 2018 välkomnar HydX Mattias Salomonsson som produktions- och logistikchef på HydX kontor i Ystad. Han ser fram emot att bli en del av HydX som han tycker är ett innovativt och spännande bolag.

2017-07-17

HydX välkomnar ny medarbetare

Som ett led i vår expansion så har vi anställt Niklas Björklund som ekonomichef på huvudkontoret i Ystad. Han tillträder sin tjänst den 1 september 2017. Niklas Björklund är 43 år och kommer närmast från en tjänst som auktoriserad redovisningskonsult på PWC i Ystad.


Samarbetspartners