HydX
imgSmart
Smart
imgThe One 2
The One 2
imgThe One 3
The One 3
imgThe One Marine
The One Marine
imgDanfoss
Danfoss

Hydraulikföretaget som säljer

tid, enkelhet och trygghet

Alla kan sälja en hydraulikkomponent. Har vi på HydX bättre komponenter än andra? Kanske, vi företräder i alla fall världsledande tillverkare av hydrauliska produkter med vilka vi har ett djupgående samarbete. Frågan är om det är rätt komponent eller rätt lösning du bett om? Vi på HydX säljer inte bara det du frågar efter, vi frågar om det verkligen är det du behöver? Vi ifrågasätter och utmanar för att verkligen skapa den bästa hydrauliska lösningen för både dig som kund och för oss som leverantör. Att ge oss förtroendet kommer inte bara att föra utvecklingen av er produkt framåt, den kan göra er marknadsledande inom ert segment. Vi säljer inte bara komponenter och lösningar – vi säljer tid, enkelhet och trygghet. 

HydX – en del av Volito Automation

Senaste nytt

2018-11-01

Trotjänare byter till distribution

Paul Sund, erfaren Danfoss elektronikambassadör lämnar efter 31 år Danfoss och ansluter till HydX. Paul har en gedigen kunskap om Danfoss Plus+1 elektroniksystem och har varit med ända från tiden före, det vill säga på NOB Elektronik i Älmhult. Paul kommer att vidareutveckla HydX mot ett ökat elektronikfokus och supporta både våra kunder och vår egen organisation.

2018-07-02

HydX förvärvar MPS Mini Power Systems!

HydX stärker produktportföljen genom att förvärva MPS Mini Power Systems, baserat i Borås. MPS är ett företag med ett starkt kundfokus och som har specialiserat sig på att leverera kundanpassade system inom primärt kompaktaggregat och ventilmoduler.

2018-06-07

Ännu en erfaren hydraulikmontör stärker HydX!

I mitten på augusti ansluter Roger Göransson till HydX som montör. Roger har lång erfarenhet från branschen och mycket goda kunskaper kring sortimentet. I sin erfarenhetsbank har Roger tjänster inom bla. service, montage och kvalitetssäkring.

2018-05-09

Erfaren hydraulikmontör stärker HydX!

Thomas Jönsson anslöt till HydX teamet den 7 maj. Thomas har lång erfarenhet inom hydraulik, mekanik och montage med tjänster inom både service och montage. En allsidig hydraulikmontör med goda kunskaper om både komponenter och aggregat.

Samarbetspartners