HydX

Systemansvar

Vi har inte bara produkterna för att sätta samman ett komplett system till vilken applikation som helst, vi har även kunnandet. Vår personal har lång och gedigen systemerfarenhet och har en produktkännedom som sträcker sig över de flesta fabrikat i branschen. Genom att ge oss systemansvaret får du inte bara en enklare vardag med färre kontaktytor, färre möten, etc utan även en tryggare och lugnare tillvaro. Det kommer du att tjäna pengar på. Vi har ansvaret för att din maskin ska fungera, och det ansvaret tar vi mer än gärna.

Färre leverantörer

Med HydX som systemleverantör kan du reducera antalet leverantörer. Det frigör tid för dig i din vardag. Det blir bla. färre möten, mindre registervård och färre avtal att upprätthålla. Tid som du kan spendera på att utveckla samarbetet med oss till att bli riktigt bra.

Logistiklösningar

Som systemleverantör kan vi plocka ihop ditt system från flera av dina nuvarande leverantörer till en eller fler försändelser. Vi kan anpassa och märka den efter dina önskemål så du kan placera den på rätt ställe rakt in i din produktion. På det sparar du intern tid för uppackning, lagerläggning och utplock till produktion. 

Lagerläggning

För överenskomna volymer kan vi lagerlägga en viss del för din räkning. Det gör att vi kan jämna ut producenternas fluktuationer i sin tillverkning. Det är en enorm fördel när du slipper jaga komponenter som är försenade. Skulle en försening ändå uppstå så är det ju betydligt enklare att bara jaga en i stället för flera.

Teknisk support

Produktutveckling är enklare att genomföra om man kan diskutera ett helt system i stället för bara delar av det. Om man kan se hela maskinen är det enklare att komma på riktigt bra lösningar. Vi får en bättre applikationskunskap och kan då se hur olika funktioner påverkar varandra. Då blir det enklare att ta fram de lösningar som passar bäst för Er applikation. Skulle det sedan uppstå ett problem så har du dessutom bara en att diskutera med. Det finns inte flera leverantörer som kan skylla på varandra utan det är vårt ansvar att lösa uppgiften. Ett bollplank för både det roliga och det tråkiga.

 

Kontaktformulär

CAPTCHA image
Enter the code shown above