Hydraulik finns överallt

I JORDBRUK, SKOGSBRUK, HAMN & PÅ HAV

Hydrauliska system driver många av de operationer du ser omkring dig i vardagen. Hydraulik har funnits sedan slutet av 1700-talet och är närvarande i mycket av det tunga maskineri som samhället beror på. I jordbruket, till exempel, fortsätter hydrauliken att hjälpa bönderna att producera mat för en växande befolkning. Skillnaden är att hydrauliken idag stöds av intelligenta kontrollsystem. Hydrauliksystem används också för att dramatiskt öka produktiviteten för hållbara och förnybara produkter i applikationer i skogsbruket. För inte så länge sedan dominerades skogsbruket av manuell arbetskraft och hästtransporter. Idag kan maskinägare övervaka maskinens position och funktion på distans och få tillgång till fullständig produktionsstatistik. I hav och hamn spelar marin hydraulik en viktig roll i en lång rad applikationer. Hydrauliksystem används exempelvis på fartyg och plattformar eller vid lossning. Det arbetet kan också styras på distans för bättre åtkomst och ökad säkerhet.

ENGAGEMANG GENOM HELA MASKINENS LIVSCYKEL

På HydX möter du människor som är specialister på sådana här applikationer. Våra specialister är systemdesigners. De väljer de bästa hydrauliska och elektriska komponenterna från välrenommerade leverantörer och integrerar dessa komponenter i ett system som blir större än summan av dess delar.

Med HydX är du i säkra händer. Vår designkompetens och applikationskunskap gör att vi kan optimera alla maskinkomponenter för maximal prestanda. Oavsett om du redan har en applikation på marknaden eller utvecklar något nytt, så kan vi erbjuda dig vårt totala engagemang via vårt Smart HydrauliX-koncept. Vi tar hand om hela din maskindesign, från planering och maskinbyggnad till enkel åtkomst av service och reservdelar. Vårt engagemang fortsätter genom hela maskinens livscykel.

Ring oss!

Patrik Broman
Försäljningschef Aggregatsystem

0411-557185
0722-257305
patrik.broman@hydx.se

Blogg

Välkommen till Hydraulikbloggen!
På bloggen kan du läsa och inspireras av fakta och historier ur hydraulikens magiska värld.

Idag är vi ett av Nordens mest konkurrenskraftiga och innovativa hydraulikföretag, efterfrågat av företag världen över.

Mikael Andersson, CEO HydX

Vill du veta mer?

Kontakta oss