HydX hjälper dig att växa med elektrifiering

| Return |

Lite mer än 100 år har passerat sedan el blev en naturlig del av Sveriges industri och svenskarnas vardag. 
Men elektrifieringen är inte över. 
Det är fortfarande vår väg framåt och tillsammans med vår partner Danfoss är vi delaktiga i den utvecklingen. 

 
Namnlösdesign-32019 stod det klart att Danfoss köpt upp amerikanska UQM Technologies som utvecklar alternativ energiteknik. Det stärker Dansfoss position ytterligare inom elektrifiering och är det senaste av ett antal förvärv som det danska företaget gjort inom elektrifiering.
Som Premier Partner till Danfoss kan vi på HydX självklart hjälpa våra kunder att utvecklas och ta nästa steg i denna, andra våg av elektrifiering som nu drar över världen. 
– Den förändrade lagstiftningen har gjort att det finns en stor drivkraft för att underlätta för övergången till el, säger Danfoss Eric Ahlström. 
– Oavsett om det handlar om grävmaskiner i Norge eller passagerarfärjor och transporter från landsbygden till ständer i Kina så krävs det en lösning. 

 Öka effektivitet och produktivitet 
 

För våra kunder ger elektrifieringen en ökad effektivitet och produktivitet. Det gör också att de får en stor möjlighet att växa ytterligare när nu stora maskiner som tidigare drivits av dieselmotorer ska elektrifieras. 
– Teknikskiftet ställer stora krav på oss som leverantör eftersom vi hittills i huvudsak baserat våra affärer på hydrauliska lösningar med därtill hörande styrsystem. Ska vi leverera till våra kunder i framtiden måste vi följa med på den här resan. Därför är det en extra trygghet när en så stark spelare som Danfoss är villiga att investera i detta teknikskifte, säger HydX försäljningschef Henrik Pålsson. 
– Som Premier Partner får vi tillgång till bra kunnande och världsledande produkter även inom detta område. Det ger våra kunder tryggheten att även i fortsättningen låta oss ta ett stort ansvar för deras teknikutveckling. 
Danfoss Editron är specialiserade på hybrid- och elektriska drivsystem, för både marina applikationer såväl som applikationer som går i tuff terräng. Danfoss har produkterna för att elektrifiera just din applikation. 
Vill du veta mer? 
Kontakta oss via mail eller telefon. 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss