Vi lanserar The Silent Power

| Return |

Letar du efter en miljövänlig och tyst kraftkälla som är kraftfull nog att driva er applikation? Vår lösning heter The Silent Power. 
Den har tagits fram efter ett lyckat samarbete mellan två innovativa LFG-företag. 
Lanseringen av The Silent Power sker på Vägtransportfokus på Elmiamässan den 2-3 juni. 

2-12HydX och AB Bröderna Johanssons Karosserifabrik har tagit fram ett komplett elektrifierat lastkännande pumpsystem, bestående av en variabel pump monterad på elmotor med optimerad varvtalsreglering som ger den hastighet och kraft som applikationen kräver.  
– Vi kallar det för The Silent Power, det är ett fossilfritt alternativ med obegränsad användningstid oberoende av yttre påverkan, säger  HydX försäljningsingenjör Tomas Järvelä. 
– Allt kan förpackas i rostfri låda till ett nyckelfärdigt system som är enkelt att montera på lastbilen eller i lösa delar. Det ska vara enkelt att vara miljömedveten. 
The Silent Power är en både smart och kraftfull helhetslösning. Den har inga utsläpp, ger kunderna en tystare och mer säker arbetsmiljö, samtidigt som den är platsbesparande och användarvänlig. 
– Många av våra kunder efterfrågar ett fossilfritt alternativ för att slippa hålla dieselmotorn i gång under en hel arbetsdag. Det ska vara miljövänligt och enkelt, säger Jörgen Carlsson, VD Bröderna Johanssons Karosserifabrik. 
– Med vår smarta lösning ligger du som kund före den gällande lagstiftningen och får redan i dag ett alternativ som i framtiden kommer att vara en förutsättning för att du ska kunna ta större marknadsandelar. 
The Silent Power lanseras på det digitala eventet Vägtransortfokus den 2-3 juni och du kan följa kostnadsfria evenemanget via en livestream på internet.  

Programmet till mässan hittar du här. 

 

 

 

 

 

 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss