VD: Stark orderingång ger optimism inför 2022

| Return |

Mikael_HydXEtt utmanade år har gått in på sina sista veckor. Nu vill jag passa på att se tillbaka på det som har varit, lyfta blicken och se framåt mot ett starkt 2022. 

HydX har under mer än tio år levererat hydrauliklösningar av världsklass. Vi har ett antal starka partners i väletablerade företag som Danfoss Power Solutions, Parker Hannifin, Scanreco, Black Bruin, Reggina Riduttori, Bosch Rexroth och Slack & Parr. Tillsammans ger vi våra kunder ett mycket brett spektrum av kundunika produkter av hög kvalité. 
Vi har också ett stort antal drivna och kunniga medarbetare som på alla tänkbara sätt levererar ett fantastiskt lagarbete varje dag och som ser till att vi kan fortsätta det goda och långsiktiga samarbetet som vi har med våra kunder, leverantörer och partners. 
Det är jag stolt över. 
2021 har inneburit ett antal positiva nyheter. Bland annat har våra ägare Volito Automation AB förvärvat de två bolagen ETP Powering Solutions och Blue Pac. Två framtidsföretag som för med sig flexibla och lösningsorienterade team. Det ökar HydX kompetens mot elektrifiering, vi tar ytterligare ett steg mot att vara en partner med helhetsansvar och vi erbjuder kunderna ett bredare spektrum av tekniskt avancerade och hållbara lösningar. Vi får nu en stark partner i OEM-delen att verka gemensamt med från och med 2022.  

Stark orderingång ger en positiv känsla inför 2022 

 

Samtidigt som vi under hela 2021 har haft en fantastisk orderingång från både befintliga och nya kunder har vi ställts inför utmaningar av sällan skådat slag. Vår bransch har, precis som många andra, berörts av den pågående pandemin. Omständigheter långt utanför vår kontroll har en stark påverkan på både leveranskedjor och frakter, där vi ser att både ledtider och priser är på väg att öka. 
Tack vare vårat välsorterade lager har vi i de flesta fall lyckats bibehålla vår leveransprecision och höga servicegrad. Vi har också rekryterat ett flertal nya medarbetare och fördelat om våra resurser internt för att kunna vara flexibla i vårt operativa arbete. 
Det gör att vi går in med en positiv känsla i år 2022. 
Tillsammans med våra ägare Volito är vi väl förberedda för kommande år och vi avser att fortsätta den offensiva plan som vi gemensamt har tagit fram. Vi deltar i flera spännande diskussioner, har flera intressanta uppdrag på gång och har även framöver en spännande roll i det prestigefyllda projektet Vera C. Rubin Observatory i Chile. 
I mer än tio år har HydX varit en flexibel, pålitlig och innovativ partner som fokuserat på att underlätta arbetet för både våra kunder och leverantörer. Det har lett till många givande samarbeten och vi ser fram emot att fortsätta vårda våra relationer med både kunder, leverantörer och partners under de kommande åren. 
Jag vill avsluta med att tacka er alla för ett riktigt bra samarbete under 2021 och önskar er en riktigt god jul och ett gott slut. 

Mikael Andersson 
VD HydX 
 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss