HydX + ETP = The One

| Return |

HydX är din partner för hydrauliklösningar av världsklass, ETP din partner för elektroliklösningar och tillsammans blir vi oerhört starka. 
– Vi får en samlad kompetens inom eldrift och hydraulik vilket gör att vi kan leverera en helhetslösning, optimerad efter kundens behov, förklarar HydX försäljningschef Henrik Pålsson. 

01221ETPHYDX_färgSvenska hydraulikföretaget HydX har försett sina kunder med förstklassig service och smarta lösningar i mer än tio år, sedan 2021 samarbetar det också med det Göteborgsbaserade systerbolaget ETP Powering Solutions och Blue Pac. Det ger kunderna ett ännu bredare utbud av avancerade och hållbara lösningar. 

– Tidigare har vi tagit ett helhetsansvar när det gäller hydrauliken, men tack vare vårt tajta samarbete med ETP och Blue Pac har vi utökat vår kompetens mot elektrifiering och batteridrift, säger Henrik Pålsson. 
– Det gör att vi kan erbjuda kunderna en helhetslösning när det gäller både kombinationen av hydraulik och eldrift eller batteridrift. 

ETP Powering Solutions är experter på elektiska drivlinor och har sedan 1978 utvecklat och levererat elektriska helhetslösningar. Företaget Blue Pac grundades 2020 och deras affärsidé Electric Power Take-Off (ePTO) ersätter det traditionella kraftuttaget på lastbilar. 
– Vi blir din partner för kombinationen av el och hydraulik, vi har kunskaperna kring batteridrift. Vi har den kompetens som krävs för att optimera din applikation, vilket spar både tid och pengar, säger Henrik Pålsson. 

HydX och ETP kommer tillsammans att ställa ut under Elmia Wood i Jönköping den 4-6 juni och vi ser fram emot spännande diskussioner kring hydraulik och elektrifiering. Signa in med länken här så bjuder vi på inträdet till mässan Elmia Wood. 

 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss