The One – tar ett helhetsansvar för hydraulik och eldrift

| Return |

Tänk dig en partner som hanterar allt kring hydraulik och elektrifiering. En partner som tar ett helhetsansvar från idé till utförande. 
Nu finns den här - The One. 

 
1Det är ett samlingsnamn för samarbetet mellan två innovativa svenska kunskapsföretag, som har med sig många års erfarenheter från sina specialområden. HydX har i mer än tio år levererat hydrauliklösningar av världsklass, ETP Powering Solutions har sedan starten 1978 varit experter på elektriska helhetslösningar och sedan 2020 har även Blue Pac med den batteridrivna affärsidén Electric Power Take-Off (ePTO) tillkommit. 
Nu arbetar vi ännu tätare tillsammans och därför har vi nu lanserat en gemensam webbplattform.  
 
– Vi samlas under The One, den enda partner ditt företag behöver, säger HydX försäljningschef Henrik Pålsson. 
– Tillsammans har vi en samlad kompetens när det gäller lösningar inom eldrift och hydraulik. Vi kan leverera kundanpassade helhetslösningar när det gäller kombinationen av eldrift och hydraulik, samt batteri och hydraulik. 


Hållbara lösningar anpassade efter din applikation 

The One är ett samarbete mellan två innovativa kunskapsföretag, HydX och ETP, där kompetensen kring elektrifiering och hydraulik står i centrum. Vi arbetar aktivt för att stärka utbudet av hållbara och Co2-snåla lösningar, smarta lösningar som förenklar arbetet för ditt företag samtidigt som de är klimatsmarta och anpassade efter de hårda miljökrav som är en självklarhet för den moderna industrin. 
 
– Elektrifiering är framtiden och vårt unika samarbete ger dig en partner som har all den erfarenhet och kompetens som du behöver inom alla områden som rör radiostyrning, styrsystem, hydraulik, elektrifiering och batteridrift, förklarar Henrik Pålsson. 

HydX och ETP med kund och miljö i fokus 
 

HydX har sedan starten 2009 försett sina kunder med smarta hydrauliklösningar och förstklassig service. Systerbolaget ETP Power Solutions är experter på eldrift och Blue Pac har en miljövänlig lösning som ersätter det traditionella kraftuttaget på lastbilar, vilket är ett effektivt sätt att spara både på klimat och driftskostnader. 
 
 – Vi kan hjälpa dig att spara både tid och pengar. Vi har all den kunskap som krävs för att hitta smarta lösningar som optimerar din applikation och i slutändan är det en vinsaffär, för ditt företag och för klimatet. 
  

Hydraulik och elektrifiering i centrum 
 

I början av juni besökte vi tillsammans Elmia Wood, i augusti kommer vi att finnas på plats på Elmia lastbil och i september gör vi en gemensam satsning på FinnMetko.  
Vi ser fram emot att diskutera frågor kring elektrifiering och hydraulik i samband med mässorna, men redan innan dess når du oss under vår gemensamma websida. Klicka på länken och läs mer kring vårt samarbete och hur vi kan hjälpa just ditt företag.  
Du är givetvis också välkommen att kontakta HydX och ETP direkt så hjälper vi dig vidare.  
 
 
  
 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss