Nytt samarbete mellan HydX, ETP och Mobile Integrator

| Return |

Volito Automations förvärv av Mobile Integrator öppnar nya möjligheter för HydX kunder. 
Nu finns ytterligare ett systerbolag som stöttar HydX med djup kompetens inom områden som elektronik och styrsystem. 
– I vår ambition att fortsatt bredda vårt erbjudande innebär förvärvet av Mobile Integrator att vi blir än mer heltäckande systemintegratör som kan erbjuda helhetslösningar för våra kunder, säger Johan Frithiof, VD på Volito Automation. 
 

hydraulik, elektronik och styrsystemMobile Integrator startades av Kjell Wester år 2010. Företaget erbjuder små och medelstora OEM-kunder samma teknik och systemintegration som tidigare enbart var en självklarhet inom stora internationella koncerner. Det arbetet kombineras med utveckling och framtagning av kundanpassad hårdvara inom elektronik.  
– Mobile Integrator är specialiserade på utveckling, implementering och systeminstallation av mobil elektronik och tillsammans med våra två systerbolag HydX och ETP erbjuder vi kunderna helhetslösningar, från idé till genomförande, när det gäller kombinationen av elektronik, hydraulik och mobila styrsystem, förklarar Kjell Wester. 
– Vårt samarbete ger HydX kunder möjligheten att få en ännu djupare kompetens inom elektronikområdet och digitala plattformar, samt möjligheten att utveckla, färdigställa och implementera kundspecifik hårdvara. 
 

Heltäckande inom hydraulik, elektronik och styrsystem 
 

Detta innebär att det innovativa kunskapsföretaget HydX, som är specialiserade på hydraulik, samt systerbolagen ETP Kraftelektronik och Mobile Integrator samarbetar för att hitta hållbara, effektiva och kundspecifika lösningar inom hydraulik, elektronik och styrsystem. Något som ger kunderna en partner med djup spetskompetens inom flera besläktade områden. 
– Förvärvet av Mobile Integrator stärker företagsgruppens kompetens kring styrsystem och digitala uppkopplingsbara molnlösningar säger HydX VD Mikael Andersson som också är OEM-ansvarig inom Volito Automation
– När tre kunskapsorienterade företag har samma ägare skapas starka samarbeten vilket innebär att Volito Automation kan erbjuda kompletta och energieffektiva lösningar inom en mängd applikationsområden.  
 
HydX ledord har alltid varit smoother busieness – och det är precis just det som kombinationen av HydX, ETP Kraftelektronik och Mobile Integrator levererar. 

Vill du veta mer?

Kontakta din säljare hos HydX
 

Här kan du läsa mer om samarbetet mellan HydX och ETP.

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss