HydX levererar reservdelar i original – varje vardag året runt

| Return |

Nu är sommaren och semestern här, men det hindrar inte oss på HydX från att ge våra kunder snabb och tillförlitlig service.  
Vi tar emot beställningar, skickar ut leveranser och reservdelar i original under hela sommaren.  

DSC04266Tillgänglighet, flexibilitet och service är enormt viktigt för oss på HydX Hydraulic Solutions och vi lägger ett stort värde vid att vara tillgängliga året runt. Även om det är sommar och semestrar för många svarar vi på förfrågningar, tar ordrar, skickar ut leveranser och levererar reservdelar i original. Vi stöttar våra kunder från idé till utförande, vi kundanpassar våra produkter, möter deras önskemål, men ser också till att kunna sköta våra leveranser snabbt och säkert. Allt sker, precis som vanligt, inom en rimlig tid.  
Därför är det självklart för oss att både kontor och lager är bemannat under hela sommaren.  
– Vårt lager i Ystad är välfyllt och en order som kommer in före klockan 14.00 skickas samma dag, bekräftar HydX försäljningschef Henrik Pålsson. 
– Även om det är semestertider i Sverige har vi kompetent personal på plats. Vi finns här för er, våra kunder, precis som vanligt. Det är bara att skicka ett mail eller ringa ett samtal så hjälper vi er på bästa sätt. Det gäller allt från nya projekt till reservdelar i original. 


HydX har generösa öppettider hela sommaren 2023 

HydX Hydraulic Solutions grundades 2009, är en del av Volito Automation och bildar tillsammans med våra systerbolag ETP Kraftelektronik och Mobile Integrator ett spännande partnerskap. Vi kallar det The One. Tillsammans kan vi leverera hydraulik, elektronik, batteri och styrsystem i den kombination som kunden behöver.  
Vid HydX huvudkontor i Ystad finns ett omfattande lager med kvalitetsprodukter från världsledande partners som Danfoss, ScanrecoBlack Bruin, Parker, Reggiana Riduttori, Delta Power Company och Bosch Rexroth
– Oavsett tidpunkt på året är det alltid lika viktigt för oss att kunna leverera samma goda samarbete som vi alltid gör. Vi lägger ett stort värde vid att våra medarbetare har en bred kunskap, en god kundkännedom och en vilja att alltid hjälpa våra kunder, säger Henrik Pålsson. 

– Sannolikt har vi den reservdel du behöver, men om det mot förmodan inte är fallet guidar våra duktiga medarbetare dig till adekvata ersättningsprodukter. 

Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt skön sommar, men glöm inte att vi finns här för dig.  
Hör av dig till oss så hjälper vi till – varje vardag året runt. 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss