HydX levererar PVG-ventiler, kunskap och ett givande partnerskap

| Return |

Det svenska varumärket Terri har hittat en perfekt partner i HydX. 
Företaget levererar inte bara PVG-ventiler från Danfoss utan bidrar också med kunskap, erfarenheter och ett givande samarbete. 
– PVG-ventilerna är en mycket viktig komponent och med HydX får vi en enormt delaktig partner som även hanterar mjukvara och maskinstyrning, säger försäljningsdirektör Arne Isaksson. 

Hydx_PVG_10_1200x600Terri är en smidig och kraftfull skogsmaskin som tillverkas under Alfing i Älmhult AB, vilket är en del av  Inev-koncernen som årligen omsätter 1,3 miljarder kronor. Tillverkaren har haft ett givande samarbete med HydX under många år. 
– HydX väljer ut högt profilerade och världsomspännande leverantörer, det betyder att vi kan vara trygga med att oavsett var våra produkter säljs så finns det en god tillgång på service, förklarar Arne Isaksson. 

– Lägg där till att de har bra vetskap om kvalitét och prissättning, samt en enorm kunskap och erfarenhet kring de produkter vi behöver. Vi har en partner som funderar kring våra projekt och lever med dem.  

PVG-ventiler - en mycket viktig komponent  

Företaget har valt att bygga upp sin skogsmaskin kring hydraulisk framdrift med hydraulmotor i varje hjul, vilket skiljer dem från andra tillverkare. 
– Det ger oss unika möjligheter, men det kräver också att vi har en hydraulikpartner som vi kan lita på. HydX är ett mellanstort företag, precis som vi, förstår vår affärskultur, våra möjligheter och begränsningar.  

Arne Isaksson uppskattar också att HydX arbetar långsiktigt och med kundens behov i fokus. 
– De visar stor förståelse för våra utmaningar och hjälper oss att hitta lösningar, vi har en och samma kontaktperson som vi har förtroende för, som han ovärderliga kunskaper om vår situation och som har varit med i utvecklingen av vårt varumärke, säger Arne Isaksson. 

– En sådan partner är oerhört viktig för oss och svår att ersätta. 

Hur kan vi hjälpa dig? Kontakta HydX

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss