Möt framtiden med Orbital X från Danfoss

| Return |

2019-05-20

 

 

Kraven på din verksamhet ökar hela tiden och blir allt hårdare. Därför behöver prestandan förbättras, flexibiliteten måste öka och tillgängligheten bli ännu bättre.  

Nu finns framtiden här. 

Möt Orbital X. 

Vi på HydX kan stolt presentera Orbital X från Danfoss, den nya generationen av de klassiska gerotormotormodellerna OMP & OMR. Det är en helt uppgraderad vara som möter nutidens hårda krav. 

– De här produkterna har länge funnits i Danfoss portfölj, men har uppdaterats så att de både förbättrar prestandan men även minskar användarens ägandekostnader, säger vår försäljningschef Henrik Pålsson. 

HydX premium partner 

HydX har återigen fått utmärkelsen premium partner hos Danfoss och har ett mycket nära och djupgående samarbete med det framgångsrika danska företaget.  Det gör att vi kan presentera ännu en stark nyhet och göra den tillgänglig för våra kunder.  

Orbital X har en moduluppbyggd design som förenklar montaget i tillverkningen och kortar ner ledtiderna. Den har också en förbättrad prestanda som gör applikationerna mer effektiva och det minskar även slutkundens totala ägandekostnad. 

– De är effektiva, har upp till 15 procent högre vridmoment än nuvarande OMP och OMR-motorer, en starkare bärkraft för högre radiell belastning och en förbättrad axeltätning som förlänger motorns livslängd, förklarar Henrik Pålsson. 

Låter det intressant? 

Kontakta oss så ger vi dig ännu mer detaljerad information om den nya generationen Orbital X.  

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss