En VD:s tankar om året som gått och framtiden

| Return |

_DSC7300(kopia)(1)

När 2019 är på väg att övergå i 2020 vill jag ta tillfället i akt att göra en kort tillbakablick på året som gick samt vad vi kan hoppas på under nästa år.  

För  HydX som företag och för mig som VD var 2019 ett mycket speciellt år.

Det var året då vi firade tio år och jag känner en enorm stolthet och ödmjukhet när jag tänker tillbaka på den tid som har passerat sedan den här fantastiska resan startade 2009 och på att vi fick möjlighet att fira detta tillsammans under en fantastisk helg i Göteborg tidigare i höst.  

2019 ett mycket speciellt år 

Det var ett jubileum för att fira de tio år som gått, men också starten på en lika framgångsrik och ljus framtid. Det drivet som finns hos våra medarbetare, det lagarbete som vi levererar varje dag och den glädje som vi skapar tillsammans är någonting unikt och det är det som jag vill ta med mig in i framtiden. Det kan låta banalt, men vår styrka är att vi alla strävar åt samma mål och i takt med att vårt företag växer ser jag som en av mina viktigaste uppdrag att behålla den glädje som är en så viktig del av HydX grundvärderingar och som får oss att stå starka tillsammans och kunna bygga upp givande och långsiktiga relationer med våra kunder.  

Även affärsmässigt har 2019 varit ett mycket bra år, vi har haft den högsta omsättningen sedan start och lyckats integrera Mini Power System som vi köpte 2018 på ett mycket framgångsrikt sätt. Det är inte enkelt att flytta en verksamhet från en stad till en annan och införliva den i den i pågående produktionen, men det har fungerat utan några störningar.   

Mot 2020 med en offensiv affärsplan 

Under det år som gått har vi tillsammans lyckats få vårt företag att växa och bli starkare. Vi har haft förmånen att kunna rekrytera mycket kompetenta medarbetare så väl i Sverige som till vårt kontor i Finland och jag ser med tillförsikt fram emot nästa år.  

Även om det pratas om tuffare konjunktur under 2020 och möjligen även 2021 ser jag att vi står starkt rustade. Tillsammans med våra ägare Volito har vi en expansiv och offensiv affärsplan och vi har redan genomfört flera offensiva satsningar. För att kunna möta marknadens växande krav har vi gjort en omstrukturering inom vår säljavdelning för att bli mer offensiva. Vi har dessutom breddat vårt sortiment och utvecklat vårt lager för att kunna möta våra kunders krav på hög kvalité och snabba leveranser.  

Jag vill avsluta med att tacka er alla för ett riktigt bra samarbete under 2019 och önskar er alla en riktigt god jul och ett fortsatt gott och glädjefyllt teamwork under 2020.  

Mikael Andersson

VD HydX

 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss