HydX avslutar jubileumsår med att uppnå milstolpe

| Return |

2019 firade HydX 10 år som företag. Det var dock inte den enda framgången under det gångna året. 

Under årets sista veckor nådde vi ytterligare milstolpar. 

 – Det känns jättekul att avsluta vårt jubileumsår med att uppnå inte bara en utan två milstolpar, säger försäljningschef Henrik Pålsson. 

HydX10år_skärmbakgru...Under de sista veckorna av jubileumsåret 2019 passerade HydX imponerande en miljard i total orderingång. 

– En helt fantastisk summa. Vi tänkte inte ens i de siffrorna när vi startade för tio år sedan, säger Henrik Pålsson. 

– En miljard kändes då som en orimligt stor siffra, men nu är vi där. Det är fantastiskt. Dessutom är det väldigt roligt att konstatera att över 90% av dessa affärer går till OEM-kunder av något slag. Den siffran är dock inte förvånande eftersom det har varit vårt fokus ända sedan starten 2009. 

Fokus på OEM-kunder 

HydX har alltid fokuserat på att samarbeta med kunder som har ett återkommande behov där vi kan vara en partner i utvecklingen av kundens applikationer. HydX tar inte bara ansvar för design och utveckling av systemen till kunderna utan även för tillhandahållandet av produkterna. Lägg där till att vi på HydX också sköter supporten av både produkter och system, vilket blir allt viktigare 

– Om man inte kan få hjälp när man behöver det skenar kostnaderna snabbt. Har man däremot en leverantör som har kompetensen och förmågan till snabb support, är man en vinnare i längden. Det är den servicen som vi levererar till våra kunder, förklarar Henrik Pålsson. 
– En miljard i omsättning visar vilket förtroende vi fått från våra kunder genom åren och det är vi otroligt tacksamma för. Sen har vi en fantastisk personal som brinner för att få ut alla dessa system, produkter och tjänster till våra kunder. Därför är de alla en viktig del i denna framgång. 

Effektiv monteringslinje 

image001(1)Den andra milstolpen som passerades under avslutningen av 2019 var att HydX nu har monterat över 2000 Mini Power Systems från Bosch Rexroth från sin nyuppsatta produktionslina i Ystad.  

Även det är en imponerande siffra. 

– Ett vasst logistikflöde tillsammans med en monteringslinje som effektivt klarar av att leverera både standardaggregat och aggregat med en väldigt hög grad av kundanpassning med noll fel är något vi är väldigt stolta över, säger produktions och logistikchef Mattias Salomonsson.  

– Det är vår personals engagemang och kompetens kombinerat med högkvalitativa produkter och en högteknologisk testanläggning som gjort detta möjligt 

Med andra ord avslutade HydX sitt första decennium på topp och inleder nu ett nytt med sikte på att nå ännu fler milstolpar. 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss