Danfoss Premium Partner - för tredje året i rad

| Return |

Återigen har HydX utsetts till Premium Partner av Danfoss. 2020 är tredje året i rad som vi på HydX certifierats till högsta nivå av Danfoss Power Solutions Partner Excellence Program. 
– Det är en kvaltetsstämpel inom mobil hydraulik och det är vi stolta över, säger VD Mikael Andersson. 
– Vi har en mycket lång och god relation med Danfoss. Det gör oss väldigt stolta och glada över både utmärkelsen och över att vi som bolag har så duktiga medarbetare på alla positioner. 

Mikael_HydXDanfoss grundades i Danmark för snart 90 år sedan och är ett av Danmarks största företag. Det har en stolt historia, en stor kunskap och en bredd i sitt program. Det är välkänt för sin värme- och kylteknik, men företagets hydraulikdel, Power Solutions, är den största. 

Företaget har mer än 24 000 anställda i fler än 47 länder och vi på HydX har i mer än tio år haft ett långt och givande samarbete med Danfoss. Dessutom har flera av våra medarbetare tidigare varit anställda på det danska företaget vilket gör att vi inom vår organisation har mellan tjugo och tjugofem års erfarenheter av att arbeta med Danfoss produkter. 

– En sådan utmärkelse betyder mycket för oss, det betyder att vi arbetar på rätt sätt och att vi har en bredd och ett djup i den kompetensen som våra medarbetare besitter. Det är en utmärkelse som även har stor betydelse utanför Sveriges gränser, vi är med i en begränsad grupp av utvalda partners. Det är väldigt fint, säger Mikael Andersson. 

Oerhört betydelsefull utmärkelse 

Han påpekar att vårt starka samarbete med Danfoss är en stor fördel för våra kunder. 

– I och med att vi har en lång relation har vi också goda kunskaper kring deras program och om någon av våra kunder behöver väldigt precis hjälp kan vi erbjuda hjälp från Danfoss tekniker.  

Även Danfoss Power Solutions mycket nöjda med det nära samarbetet som utvecklats och stärkts under snart ett decennium. 

– Vi har haft ett mycket bra och betydelsefullt samarbete med HydX under många år. Både i Sverige och i Finland. HydX en mycket viktig partner inom det område där Danfoss Power Solutions verkar. Deras höga kompetensnivå och förmågan att hela tiden ligga i framkant av utvecklingen i kombination med deras unika kundregister är avgörande för att lyckas på en krävande marknad, förklarar Ulrik Krag, Distribution senior account manager för Danfoss Power Solution. 

HydX en viktig partner 

Företaget är stolt över att man för tredje året i rad har kunnat utse HydX till Premium Partner. 

– HydX har visat en vilja att utveckla sin kompetensplattform, samtidigt som de har förmågan att uppfylla sina löften och det är väldigt viktiga kriterier för att uppnå det högsta betyget, Danfoss Power Solutions Premium Partner, förklarar Ulrik Krag. 

– Tack vare sina gedigna kunskaper, sin professionella och genomgående strategi har HydX återigen lyckats uppnå den högsta nivån. Till förmån för så väl gamla som nya kunder fortsätter HydX att kontinuerligt vidareutveckla sin kompetens. 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss