HydX har reservdelarna du behöver

| Return |

_1022531

Behöver du reservdelar i original? Kontakta HydX. 
Vi har ett omfattande lager av originaldelar från våra strategiska leverantörspartners och kan skicka dem samma dag som din beställning kommer in.  

Under rådande världsläge är det många företag och leverantörer som har problem med att leverera utlovade varor. I nuläget gäller det inte HydX. 

Den stora majoriteten av våra kunder kan räkna med samma goda service och leveranstakt som vanligt. 

–Vi har ett omfattande lager i Ystad och en order som kommer in före klockan 14.00 levereras samma dag, förklarar Mattias Salomonsson, logistik och produktionschef på HydX. 

– Våra medarbetare arbetar full tid, vårt lager är välfyllt och precis som vanligt finns vi här för våra kunder. Vi är inte längre bort än ett mail eller telefonsamtal. 

Omfattande lager av originalkomponenter 

HydX tog redan för flera år sedan det strategiska beslutet att ha ett omfattande lager av kvalitetsprodukter från våra världsledande partners. Komponenter från våra strategiska leverantörspartners Danfoss, Scanreco, Black Bruin, Parker, Reggiana Riduttori, Delta Power Company och Bosch Rexroth finns i vårt lager i Ystad.  

– Vi har originalkomponenter, hög leveransprecision samt en kunnig och mycket erfaren kundsupportorganisation, säger Mattias Salomonsson. 

– Vi har sannolikt den reservdel du behöver och om det behövs kan våra duktiga medarbetare guida till ersättningsprodukter. 

Du når oss via telefon: +46 411-557180 eller info@hydx.se. Våra finländska kunder når oss på telefon: +358 3 41093390 eller mail: info@hydx.se 

 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss