Samarbeta med HydX och nå hela vägen till en säker maskin

| Return |

Vi på HydX levererar hydraulik- och styrsystemlösningar i världsklass. Men vårt uppdrag slutar inte där. 

Tillsammans med våra kunder kan vi lösa identifierade säkerhetsfunktioner till rådande maskindirektiv eller standard.  

Det hjälper dig som kund att nå hela vägen till en säker maskin. 

_1133502Som ett av Nordens mest konkurrenskraftiga och innovativa hydraulikföretag lägger vi en stor vikt vid att inte bara leverera de produkter vi utlovat utan även den kunskap som våra erfarna medarbetare besitter. 

Det ger oss bland annat möjligheten att hjälpa våra kunder att identifiera säkerhetsfunktioner för deras unika applikationer. 

– Vi finns här för både nya och befintliga kunder, berättar HydX försäljningsingenjör Per Willberg. 

– Kunden identifierar sin säkerhetsfunktion, därefter kan vi hjälpa till med lösningar för båda hydraulik och styrsystem. Tillsammans med er kan vi lösa den specifika säkerhetsfunktion, i både teori och praktik. Vi kan erbjuda så väl hårdvara, som mjukvara och systemkonstruktion. 

Vi hjälper er att uppfylla era maskindirektiv 

Det innebär att du som kund inte bara får hydrauliken till din applikation levererad av oss, även komponenter och system som hjälper er att uppfylla era maskindirektiv. Våra medarbetare utbildades i maskinsäkerhet av RISE i så sent som i januari 2020 och har gedigna kunskaper i ämnet. 

– Varje kund har specifika applikationer med unika utmaningar och tillsammans hittar vi en hållbar lösning för att nå gällande maskindirektiv, förklarar Per Willberg. 

HydX grundades för mer än tio år sedan och har under denna relativt korta period vuxit till ett internationellt företag. Vi arbetar globalt, har ett stort kunnande inom hydraulik och elektronik för så väl mobila som industriella och marina applikationer. Lägg där till en unik kompetens inom smörjteknik. 

Har vi väckt ditt intresse eller har du frågor kring dina specifika maskintyper? 

Tveka inte utan kontakta oss direkt.  

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss