HydX - med hela världen som arbetsplats

| Return |

LSST1-2

 

Vi i är ett medelstort svenskt företag - med hela världen som arbetsplats. 

Vår resa är enormt inspirerande och nu välkomnar vi dig att vara en del av den. 

Detta är vår nystartade blogg och här får du följa med in bakom kulisserna, du får lära dig lite mer om oss, om de produkter vi arbetar med och våra samarbetspartners. Du får dessutom lära dig nya saker, vi bjuder på tips och kommer att utbilda våra läsare inom våra verksamhetsområden. 

Vi vill ta med dig in i en spännande och inspirerande värld av hydraulik, styrsystem och radiostyrning. 

HydX är ett svenskt företag som har sitt huvudkontor i Ystad längst ner i söder, men vi har också kontor i Stockholm, Göteborg och i Tammerfors, Finland. Vi arbetar främst med hydraulik, styrsystem och radiostyrningar.  Kanske har du hört talas om världens största spegelteleskop, LSST, som ska byggas upp i Chile för att producera den djupaste och bredaste bilden av universum som människan någonsin har beskådat? 

Till det har vi tillverkat oljesmörjsystem tillsammans med SKF. 

Men vi arbetar med betydligt fler saker än så, framförallt har vi stora kunskaper inom de tre områdena hydraulik, styrsystem och radiostyrningar och vi för dem vidare till flera små och medelstora företag. I vår blogg kommer vi att löpande berätta om nyheter inom våra olika specialområden och vi erbjuder det lilla extra inom de olika tekniker som vi och våra samarbetspartner representerar. 

Du kommer att kunna läsa mer om vårt företag och de varumärken vi arbetar med. Vi kommer att berätta om våra specialområden, ge dig tips om produkter som annars inte är så lätta att hitta och dessutom har vi en stor bank med fakta att dela med oss av, i form av text, stillbilder och film. 

Vi ser fram emot att hjälpa dig att vidga dina vyer och fördjupa dina kunskaper.  

Välkommen! 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss