Öppet hela sommaren – HydX fortsätter att leverera reservdelar i original

| Return |

Visst strålar solen och det är högsommar - men det hindrar inte oss från att hålla vad vi lovar. 

Reservdelar i original och snabba leveranser. 

Vi på HydX håller öppet under hela sommaren. 

För oss på HydX Hydraulic Soloutions är tillgänglighet, flexibilitet och service enormt viktigt och vi lägger ett stort värde i att kunna leverera reservdelar i original inom en rimlig tid. Vi tycker också att det är viktigt att inte bara kundanpassa våra produkter och kunna möta kundens önskemål, utan även att kunna leverera snabbt och säkert. 

medarbetare_redigera...Därför är det självklart för oss att både kontor och lager är bemannat under hela sommaren. 

– Vårt lager i Ystad är välfyllt och en order som kommer in före klockan 14.00 skickas samma dag, bekräftar HydX försäljningschef Henrik Pålsson. 

– Även om vi fortfarande har en pågående pandemi och det är semestertider i Sverige så har vi kompetent personal på plats. Vi finns här för er, våra kunder, precis som vanligt. Det är bara att skicka ett mail eller ringa ett samtal så hjälper vi er på bästa sätt. 

HydX har öppet året runt 

Ända sedan starten 2009 har det varit viktigt för oss på HydX Hydraulic Solutions att ha ett omfattande lager med kvalitetsprodukter från våra världsledande partners, som Danfoss, Scanreco, Black Bruin, Parker, Reggiana Riduttori, Delta Power Company och Bosch Rexroth. Under det oroliga första halvåret av 2020 har det visat sig vara ett framgångsrikt koncept och trots världsläget har den stora majoriteten av våra kunder upplevt samma fina service och leveranstakt som vanligt. 

– Det är enormt viktigt för oss att kunna leverera samma goda samarbete som vi alltid gör, oavsett om det är en pandemi eller semestertider, säger Henrik Pålsson. 

– Vi har sannolikt den reservdel du behöver, men om det mot förmodan inte är fallet kan våra duktiga medarbetare guida dig till adekvata ersättningsprodukter. 

Tveka inte, utan hör av dig till oss med dina önskemål så hjälper vi dig. 

Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt skön sommar – och glöm inte att vi finns här för dig. 

Varje vardag året runt. 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss