Vi på HydX är tillbaka – i den nya normala vardagen

| Return |

2020-10-08 Efter en turbulent första halva av 2020 har vi anpassat vår verksamhet, våra rutiner och våra förhållningssätt efter någonting nytt. 
Efter någonting som är annorlunda mot hur det var, samtidigt som vi på HydX kan lova dig samma service, samma engagemang och samma snabba leveranser som tidigare. Vi finns här för dig i den nya normala vardagen.


Under den osäkra våren kunde vi behålla samma leveranstakt som tidigare, mycket tack vare vårt välfyllda lager och under sommaren fortsatte vi vårt gedigna arbete.  
Nu har vi, och världen, klivit in i nästa fas av pandemin. 
HydX3a– Hösten har haft en positiv start, vi har inga restriktioner längre, vi har bra orderingång, kan erbjuda bra leveranstider och vi har ett fortsatt välfyllt lager, säger VD Mikael Andersson. 
– Vi är tillbaka i full styrka och har hittat vår plats i den nya normala vardagen. Vi kan ta kundbesök och jobbar för fullt. 
HydX personal har arbetat full tid sedan ett par veckor in på sommaren och VD Mikael Andersson ser fram emot hösten, framförallt ser han fram emot möjligheten att få träffa kunder igen. 
– De digitala mötena har fungerat bra och vi erbjuder fortfarande den möjligheten till de kunder som vill. Samtidigt är det skönt att kunna träffa kunder igen även om vi naturligtvis följer rekommendationerna och håller avstånden, förklarar han.


Möter kunder på ett ansvarsfullt sätt


För oss på HydX handlar det om att ta ett personligt ansvar för varandra, för att vi tillsammans ska minska smittspridningen så att vi och våra kunder kan arbeta oss igenom den rådande pandemin på ett så bra sätt som möjligt för att sedan gå stärkta ur den här situationen. 
– Vi ser fram emot att kunna möta våra kunder i deras miljöer igen. Relationer är oerhört viktiga för oss, vi månar verkligen om våra kunder och samarbetspartners. Kallpratet mellan två punkter i ett möte är oerhört viktigt, det förlorar man när alla mötesdeltagare sitter bakom varsin skärm. Vi är alla människor och för oss på HydX är de mjuka värdena viktiga, trots att vår bransch kan uppfattas som avskalad, säger Mikael Andersson. 
– Nu är det viktigt att vi som företag lär oss att hantera det nya normala och fokuserar på att finnas där för våra befintliga kunder samtidigt som vi hittar nya och lägger grunden för ett starkt 2021. 

Hur kan vi hjälpa dig och ditt företag? 
Tveka inte utan hör av sig till oss. 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss