HydX levererar den perfekta kombinationen för alla maskinbyggare

| Return |

 MC018 har fått en ny partner: XL104! Det skapar en superb kombination för varje maskinbyggare av mobila maskiner. 

– Det är en perfekt kombination, prisvärd, kraftfull och överlägsen inom sitt gebit, säger HydX försäljningsingenjör Per Willberg 

UnikKombobildUnder hösten presenterade Danfoss Power Solutions nyheten Plus+1 controller XL104, managementsystemet som kan täcka hela ditt behov av controllers för styrsystem till mobila maskiner. Den har bland annat 48 ingångar, 40 utgångar, 3st CAN slingor och SIL2 pinnar. 

När den kombineras med Plus1+ MC018, som har 4 stycken 25-A utgångar och fyra stycken 15-A utgångar, skapas en unik möjlighet. 

– Tillsammans kan de två systemboxarna styra majoriteten av de behov som dagens mobila maskiner har, förklarar Per Willberg. 

En unik kombination till bra pris 

Om XL104 agerar huvuddator och samlar den mesta av intelligensen, logiken och säkerheten så står MC018 för musklerna, exempelvis styra höga strömmar, fläkt, ställdon och lampor. 

– Jag tycker att det är en fantastisk kombination, det är en bra hårdvara med en smart lösning som ytterst få företag kan erbjuda och tillsammans med vår applikationskunskap blir det en kraftfull lösning för alla typer av mobila maskiner, säger HydX Per Willberg. 

Istället för att använda ett relä går det att koppla PLUS+ MC018 direkt till den förbrukare som kräver en hög strömförbrukning. 

– Om jag hade varit maskinbyggare hade jag valt den direkt, det är en perfekt kombination, förklarar Per Willberg. 

– Den är oerhört prisvärd, smart, robust och har väldigt korta ledtider. 

 Givetvis har vi på HydX även de kontaktkablage du behöver till din PLUS+ XL104 och PLUS+ MC018. 

Är du också intresserad av att testa höstens smarta nyhet från Danfoss Power Solutions? Kontakta Per Willberg eller hans kollegor på HydX. 

 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss