Ett långvarigt samarbete som skapar möjligheter för kunden

| Return |

Erfarenhet, engagemang och en ovärderlig kunskap. 
Det är tre punkter som gör att Parker Hannifin har haft ett nära samarbete med HydX under mer än tio år. 
– HydX enorma vilja att göra slutkunden nöjd är oerhört värdefull, säger Jonas Sigfridsson på Parker Hannifin. 

JonasSigfridsson1-Pa...Parker Hannifin och HydX har under mer än ett decennium haft ett nära samarbete, framförallt när det gäller industrihydraulik. Parker Hannifins produkter används i majoriteten av de aggregatsystem som byggs i Ystad och samarbetet gäller även det mobila programmet där Parker levererar komponenter som lastbilspumpar, filter och kylare samt ledningskomponenter. 
– Vi ser ett mycket starkt partnerskap med HydX, förklarar Jonas Sigfridsson Key Account manager hos Parker Hannifin. 
– Som hydraulikleverantör har vi en av världens bredaste produktbaser och vi håller även en högkvalitativ nivå. Vi bidrar med en global syn, HydX  å andra sidan har en stark nationell närvaro. De arbetar nära kunden och har en enorm kunskap och oerhörd erfarenhet. Tillsammans ger vi slutkunden tillgång till ett brett produktutbud av hög kvalité, anpassat efter kundens unika behov. 


Erfarenheter från hundra år 

Parker Hannifin har under mer än 100 år stöttat sina kunder inom olika industriella och mobila användarområden. Sedan 40 år tillbaka är företaget verksamt i Sverige och HydX systerbolag, HydSupply, är en av Parker Hannifins största distributörer i Norden. Det gör företaget till en viktig samarbetspartner för Volito Automation, i vars koncern även HydX ingår.  
– Parker Hannifin är vår samarbetspartner när det gäller industriella system. Parker står för kvalitet och långsiktighet. Det gör att vi inte behöver diskutera komponentvalet med våra kunder utan vi kan gå direkt på den tekniska lösningen. Det känns tryggt för både oss och slutkunden, säger Patrik Broman, försäljningsansvarig för aggregatsystemen på HydX. 
– Som den stora tillverkare Parker är har dom också möjligheten att anpassa vissa produkter efter våra och slutkundernas önskemål. Det stärker vårt samarbeta ytterligare. 

HydX engagemang för kunden är enastående 

4c_parker_dist_logoDet nära samarbetet mellan HydX och Parker Hannifin ger slutkunden en enorm möjlighet att få ta del av erfarenheter och det breda utbudet från ett globalt företag, samtidigt som det är ett nationellt företag som sköter kontakten och skapar den produkt som slutkunden önskar. 
– HydX är ett företag som är på tårna, det är en slipad organisation med kunniga och engagerade medarbetare. Det gör att vi som har en betydligt större organisation verkligen måste arbeta hårt för att hänga med i deras utveckling. HydX är ett företag som vill göra skillnad och som även gör det, säger Jonas Sigfridsson. 
– Det finns företag som man gärna gör affärer med och HydX är ett av dem. Deras engagemang för slutkunden är enastående. 
Under 2020 har HydX och Parker Hannifin förtydligat sitt partnerskap med en officiell partnerlogga.

Vill du veta mer? Kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa just dig. 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss