"Utmaningar och nytänkande - året som gått”

| Return |

När de sista veckorna av ett omvälvande 2020 är på väg att förvandlas till de första veckorna av 2021 vill jag passa på att se tillbaka på det år vi lämnar och det som vi möter. 

Det år som nu snart har passerat har varit utmanande för oss alla, men det har också fört med sig många nya lärdomar. Vi har lärt oss att inte ta någonting för givet, att vara flexibla och att ta en aktiv del av den snabba digitala förändringen. 
HydX2aNär pandemin tog sitt grepp om världen tvingades vi alla att hitta nya lösningar, vi fick lära oss att ställa om från en resande vardag med besök hos kunder och leverantörer till att arbeta betydligt mer digitalt.  
Vi har anpassat verksamheten, våra rutiner och våra förhållningssätt till någonting nytt och jag tycker att vi tillsammans har hanterat den här extraordinära situationen på ett mycket bra sätt. 
När året är slut kommer vi att redovisa en tillväxt och ett bra resultat, vi har kunnat rekryterat kompetenta medarbetare och fullfölja vårt engagemang i de lokala yrkesutbildningarna. 
Det är vi stolta över. 

Starka samarbeten 

Vi har dessutom utsetts till Premier Partner i Danfoss Power Solutions, Partner Exellence Program, för tredje året i rad och förtydligat vårt mångåriga partnerskap med Parker Haniffin. Vi har fortsatt arbetet med att bredda vårt sortiment och vidareutvecklingen av vårt lager för att kunna möta våra kunders krav på hög kvalité och snabba leveranser. Ett steg i att bredda vårt sortiment var att vi under 2020 blev en officiell distributör för brittiska Slack & Parr i Sverige och Finland. 
Inför 2021 är tongångarna positiva, tillsammans med våra ägare Volito står vi starkt rustade och planerar att fortsätta den offensiva plan som vi gemensamt har tagit fram. Vi är på väg mot ett stort antal nya och spännande projekt och deltar i flera intressanta diskussioner.  
Vi har stabila partners, som liksom vi drivs av innovation och framtidstro, vi har engagerade medarbetare och vi ser med tillförsikt på framtiden.  
Inför julhelgerna vill jag också göra er uppmärksamma på att sista dag för utleverans innan jul är den 23 december 2020 och första dag för utleverans efter jul är den 7 januari 2021.  
Som avslutning vill jag tacka er alla för ett riktigt bra samarbete under detta annorlunda år och jag önskar er en riktigt god jul och ett fortsatt gott och framgångsrikt samarbete under 2021. 

Mikael Andersson 

VD HydX 
 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss