RSS
Archive by tag: HydXReturn

Bli en del av vårt team!

07.02.2022. Drömmer du om att arbeta på ett högteknologiskt företag? Att utvecklas i en kreativ miljö, ha varierande arbetsuppgifter samtidigt som du får möjlighet att arbeta med partners runt om i världen? Då är HydX ett alternativ för dig!  – Vi har en ambition att fördubbla vår omsättning fram till 2024 genom både förvärv och organisk tillväxt och för att lyckas behöver vi rekrytera kompetenta medarbetare i hela företagsgruppen, säger VD Mikael Andersson. 
Läs mer

HydX nyanställer för att möta den ökade efterfrågan

03.01.22 HydX förstärker organisationen med ytterligare en montör. – Vi gör en satsning för att möta den stora efterfrågan, säger Mattias Salomonsson, Produktions- och Logistikchef på HydX.
Läs mer

VD: Stark orderingång ger optimism inför 2022

2021-12-16. Ett utmanade år går in i sina sista veckor. Nu vill jag passa på att se tillbaka på det som har varit, lyfta blicken och se framåt mot ett starkt 2022.
Läs mer

HydX levererar reservdelar i original året runt

2021.06.08. Sommaren är här - men för oss på HydX gör det ingen skillnad. Vi fortsätter att leverera reservdelar i original med samma engagemang och tillgänglighet. – För oss är det självklart att alltid finnas här för våra kunder, därför håller vi öppet hela sommaren, förklarar HydX försäljningschef Henrik Pålsson.
Läs mer

HydX och Scanreco - ett oerhört starkt team

12.5.2021. Scanreco är en svensk tillverkare som är världsledande när det gäller radiostyrningar. Dessutom är det en stolt samarbetspartner till HydX Hydraulic Solutions. – Vi är ett oerhört starkt team och vårt samarbete med HydX är guld värt för slutkunden, säger Ulf Hedlund på Scanreco.
Läs mer

Konsten att tänka globalt och agera lokalt

07-04-2021. Samarbetet mellan Hydx och italienska Reggiana Riduttori sträcker sig snart tio år tillbaka i tiden. Men de gemensamma banden är betydligt djupare än så. – I vår värld är det oerhört viktigt med erfarna tekniker som har den djupa kunskapen kring produkterna och HydXs medarbetare har den höga kompetens som krävs, säger försäljningschef Peter Kristensen.
Läs mer

HydX Hydraulic Solutions och Black Bruin ger dig en unik möjlighet

11-01-2021 Kombinationen av HydX Hydraulic Solutions och Black Bruin ger kunderna en unik möjlighet. Det är en framgångsrik kombination av Sverige och Finland. Framförallt inom området som berör hjulmotorer både för hjälpdrift och huvudtransmission. – HydX goda support, korta svarstider, proffsighet och flexibilitet gör att vi är mycket nöjda med vårt samarbete, förklarar Markku Latvala.
Läs mer

Vi på HydX är tillbaka – i den nya normala vardagen

2020-10-08 Efter en turbulent första halva av 2020 har vi anpassat vår verksamhet, våra rutiner och våra förhållningssätt efter någonting nytt. Efter någonting som är annorlunda mot hur det var, samtidigt som vi på HydX kan lova dig samma service, samma engagemang och samma snabba leveranser som tidigare. Vi finns här för dig i den nya normala vardagen.
Läs mer

Öppet hela sommaren – HydX fortsätter att leverera reservdelar i original

Visst strålar solen och det är högsommar - men det hindrar inte oss från att hålla vad vi lovar. Reservdelar i original och snabba leveranser. Vi på HydX håller öppet under hela sommaren.
Läs mer

HydX hjälper dig att växa med elektrifiering

Lite mer än 100 år har passerat sedan el blev en naturlig del av Sveriges industri och svenskarnas vardag.  Men elektrifieringen är inte över.  Det är fortfarande vår väg framåt och tillsammans med vår partner Danfoss är vi delaktiga i den utvecklingen. 
Läs mer
Page 1 of 2 FirstPrevious [1]2 Last

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss