RSS

Nytt samarbete mellan HydX, ETP och Mobile Integrator

2022.11.17. Volito Automations förvärv av Mobile Integrator öppnar nya möjligheter för HydX kunder. Nu finns ytterligare ett systerbolag som stöttar HydX med djup kompetens inom områden som elektronik och styrsystem.
Läs mer

Designat och byggt i Ystad – levererat till Australiens inland

2022.09.20. HydX har levererat ett smörjsystem till guldgruvan Thunderbox i Australien. Det 14 meter långa systemet designat för att försörja olja till en hydrostatiskt lagrad kvarn som klarar en total last på upp till 25 meganewton byggdes i Ystad, fraktades via världshaven och levererades till Australiens inland på en 50 meter lång lastbil.
Läs mer

Spara tid, pengar och klimat med HydX och ETP Kraftelektronik

2022.08.15. Spara tid och sänk driftkostnaderna – samtidigt som koldioxidutsläppet minskar drastiskt.  Det unika samarbetet mellan HydX och ETP Kraftelektronik AB öppnar helt nya möjligheter för lastbilsindustrin. 
Läs mer

The One – tar ett helhetsansvar för hydraulik och eldrift

2022.06.16. Tänk dig en partner som hanterar allt kring hydraulik och elektrifiering. En partner som tar ett helhetsansvar från idé till utförande.  Nu finns den här - The One. 
Läs mer

HydX + ETP = The One

2022-05-23. HydX är din partner för hydrauliklösningar av världsklass, ETP din partner för elektroliklösningar och tillsammans blir vi oerhört starka.
Läs mer

Nytt samarbete med Ystads Gymnasium

2022-05-02 HydX har inlett ett nytt samarbete med Ystads gymnasium. En APL-praktik för elever på El och energiprogrammet. – Det är väldigt intressant, utmanande och lärorikt, en praktik som gör mig redo för yrkeslivet, säger Melker Andersson.
Läs mer

Bli en del av vårt team!

07.02.2022. Drömmer du om att arbeta på ett högteknologiskt företag? Att utvecklas i en kreativ miljö, ha varierande arbetsuppgifter samtidigt som du får möjlighet att arbeta med partners runt om i världen? Då är HydX ett alternativ för dig!  – Vi har en ambition att fördubbla vår omsättning fram till 2024 genom både förvärv och organisk tillväxt och för att lyckas behöver vi rekrytera kompetenta medarbetare i hela företagsgruppen, säger VD Mikael Andersson. 
Läs mer

HydX nyanställer för att möta den ökade efterfrågan

03.01.22 HydX förstärker organisationen med ytterligare en montör. – Vi gör en satsning för att möta den stora efterfrågan, säger Mattias Salomonsson, Produktions- och Logistikchef på HydX.
Läs mer

VD: Stark orderingång ger optimism inför 2022

2021-12-16. Ett utmanade år går in i sina sista veckor. Nu vill jag passa på att se tillbaka på det som har varit, lyfta blicken och se framåt mot ett starkt 2022.
Läs mer

HydX roll i ett av världens mest prestigefyllda projekt 

2021-11-01. Världen arbetar tillsammans för att göra en upptäckresa bland stjärnor och galaxer.  HydX är en del av det prestigefyllda projektet Vera C. Rubin Observatory.  – Det är väldigt viktigt att vi lyckas på en gång, vi får bara en enda chans, säger HydX Patrik Broman. 
Läs mer
Page 2 of 6 First 1[2]345 Last

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss