RSS

BluePac Hybrid - revolutionerar lastbilsindustrin

2023.03.23. Sänk driftskostnaderna, spara tid och gör en betydande sänkning av ditt företags koldioxidutsläpp. HydX och ETP presenterar en världsunik lösning som revolutionerar lastbilsindustrin.
Läs mer

The One – all kunskap du behöver inom hydraulik, elektronik, batteri och styrsystem

2023.02.09 The One välkomnar Mobile Integrator och plattformen växer ytterligare. Nu bildar HydX, ETP Kraftelektronik och Mobile Integrator ett spännande partnerskap som skapar hållbara, effektiva och kundanpassade lösningar. – Detta är en fantastisk möjlighet för våra kunder, vi kan leverera hydraulik, elektronik, batteri och styrsystem i den kombination som kunden behöver, säger HydX försäljningschef Henrik Pålsson.
Läs mer

Scanreco G6 ger HydX kunder nya möjligheter

2023.01.02. Nu är Scanrecos helt nya plattform G6 äntligen här.  Det ger HydX kunder helt nya möjligheter. 
Läs mer

VD Mikael Andersson berättar om 2022

2022.12.05. Under 2022 har vi på HydX firat en betydande födelsedag. HydX har blivit tonåring, befinner sig mitt i en tillväxtfas och ser med tillförsikt mot framtiden. Vår VD Mikael Andersson ger sin syn på 2022 och 2023.
Läs mer

Nytt samarbete mellan HydX, ETP och Mobile Integrator

2022.11.17. Volito Automations förvärv av Mobile Integrator öppnar nya möjligheter för HydX kunder. Nu finns ytterligare ett systerbolag som stöttar HydX med djup kompetens inom områden som elektronik och styrsystem.
Läs mer

Designat och byggt i Ystad – levererat till Australiens inland

2022.09.20. HydX har levererat ett smörjsystem till guldgruvan Thunderbox i Australien. Det 14 meter långa systemet designat för att försörja olja till en hydrostatiskt lagrad kvarn som klarar en total last på upp till 25 meganewton byggdes i Ystad, fraktades via världshaven och levererades till Australiens inland på en 50 meter lång lastbil.
Läs mer

Spara tid, pengar och klimat med HydX och ETP Kraftelektronik

2022.08.15. Spara tid och sänk driftkostnaderna – samtidigt som koldioxidutsläppet minskar drastiskt.  Det unika samarbetet mellan HydX och ETP Kraftelektronik AB öppnar helt nya möjligheter för lastbilsindustrin. 
Läs mer

The One – tar ett helhetsansvar för hydraulik och eldrift

2022.06.16. Tänk dig en partner som hanterar allt kring hydraulik och elektrifiering. En partner som tar ett helhetsansvar från idé till utförande.  Nu finns den här - The One. 
Läs mer

HydX + ETP = The One

2022-05-23. HydX är din partner för hydrauliklösningar av världsklass, ETP din partner för elektroliklösningar och tillsammans blir vi oerhört starka.
Läs mer

Nytt samarbete med Ystads Gymnasium

2022-05-02 HydX har inlett ett nytt samarbete med Ystads gymnasium. En APL-praktik för elever på El och energiprogrammet. – Det är väldigt intressant, utmanande och lärorikt, en praktik som gör mig redo för yrkeslivet, säger Melker Andersson.
Läs mer
Page 2 of 6 First 1[2]345 Last

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss