RSS

En produktionslina av miniaggregat i världsklass

2021.10.14 HydX ledord är Smoother Business. Det ska vara enkelt och smidigt för kunden, vi levererar helheten på - ett kostnadseffektivt sätt.  Sedan 2018 omfattar det även miniaggregat av världsklass.  Detta tack vare ett givande samarbete med Bosch Rexroth.
Läs mer

T4 en vinst för eleven, HydX och Ystad

HydX fortsätter att satsa på det fjärde teknikåret, T4, i samarbete med Ystads Gymnasium. – Den utbildningen fyller ett väldigt bra gap mellan studentexamen och universitetsexamen, förklarar Mattias Salomonsson, logistik och produktionschef på HydX. – Det ger ungdomar en bra väg in i arbetslivet och vi kan dra nytta av att duktig arbetskraft väljer att stanna i regionen.
Läs mer

HydX kombinerar elektrifiering och hydraulik

2021.08.26. Världen blir allt mer elektrifierad. Det är en utveckling som vi på HydX följer med i och vi kan vara din trogna partner för allt som rör hydraulik, styrsystem, radiostyrning och eldrift. – Detta är ytterligare ett steg för oss i vårt arbete mot att alltid ge kunden en Smoother Business, säger HydX försäljningschef Henrik Pålsson.
Läs mer

HydX levererar reservdelar i original året runt

2021.06.08. Sommaren är här - men för oss på HydX gör det ingen skillnad. Vi fortsätter att leverera reservdelar i original med samma engagemang och tillgänglighet. – För oss är det självklart att alltid finnas här för våra kunder, därför håller vi öppet hela sommaren, förklarar HydX försäljningschef Henrik Pålsson.
Läs mer

Vi lanserar The Silent Power

21.5.2021. Letar du efter en miljövänlig och tyst kraftkälla som är kraftfull nog att driva er applikation? Vår lösning heter The Silent Power. Den har tagits fram efter ett lyckat samarbete mellan två innovativa LFG-företag. Lanseringen av The Silent Power sker på Vägtransportfokus på Elmiamässan den 2-3 juni.
Läs mer

HydX och Scanreco - ett oerhört starkt team

12.5.2021. Scanreco är en svensk tillverkare som är världsledande när det gäller radiostyrningar. Dessutom är det en stolt samarbetspartner till HydX Hydraulic Solutions. – Vi är ett oerhört starkt team och vårt samarbete med HydX är guld värt för slutkunden, säger Ulf Hedlund på Scanreco.
Läs mer

Lokal support över hela Sverige

22-04-2021. Reggiana Riduttori är en av världens ledande tillverkare av planetväxlar. Som kund till HydX har du inte bara tillgång till deras kvalitétsprodukter utan även till vår lokala support över hela Sverige.
Läs mer

Konsten att tänka globalt och agera lokalt

07-04-2021. Samarbetet mellan Hydx och italienska Reggiana Riduttori sträcker sig snart tio år tillbaka i tiden. Men de gemensamma banden är betydligt djupare än så. – I vår värld är det oerhört viktigt med erfarna tekniker som har den djupa kunskapen kring produkterna och HydXs medarbetare har den höga kompetens som krävs, säger försäljningschef Peter Kristensen.
Läs mer

Gott samarbete skapar goda förutsättningar 

18-03-2021. 2021 har inneburit en positiv start för HydX.  Den tänker vi bygga vidare på, samtidigt som vi fortsätter det viktiga utvecklingsarbetet för att möta marknadens ökande krav och utmaningar på allra bästa sätt.  – Kommunikationen och flexibiliteten är två mycket viktiga byggstenar i vårt arbete för att kontinuerligt fortsätta utveckla våra affärssamarbeten, förklarar HydX VD Mikael Andersson.
Läs mer

Ett långvarigt och givande samarbete

18-02-2021. Under mer än ett decennium har HydX och Danfoss Power Solutions byggt upp ett givande samarbete – byggt på förtroende och respekt. Det är en stor fördel för våra kunder. – Vi har ett stort förtroende för HydX. För deras höga kompetens, engagemang och kapacitet att hitta nya och innovativa lösningar, säger Ulrik Krag, Distribution Sr. Account Manager för Danfoss Power Solution. 
Läs mer
Page 3 of 6 First 12[3]45 Last

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss