RSS

Nytt samarbete med Ystads Gymnasium

2022-05-02 HydX har inlett ett nytt samarbete med Ystads gymnasium. En APL-praktik för elever på El och energiprogrammet. – Det är väldigt intressant, utmanande och lärorikt, en praktik som gör mig redo för yrkeslivet, säger Melker Andersson.
Läs mer

Bli en del av vårt team!

07.02.2022. Drömmer du om att arbeta på ett högteknologiskt företag? Att utvecklas i en kreativ miljö, ha varierande arbetsuppgifter samtidigt som du får möjlighet att arbeta med partners runt om i världen? Då är HydX ett alternativ för dig!  – Vi har en ambition att fördubbla vår omsättning fram till 2024 genom både förvärv och organisk tillväxt och för att lyckas behöver vi rekrytera kompetenta medarbetare i hela företagsgruppen, säger VD Mikael Andersson. 
Läs mer

HydX nyanställer för att möta den ökade efterfrågan

03.01.22 HydX förstärker organisationen med ytterligare en montör. – Vi gör en satsning för att möta den stora efterfrågan, säger Mattias Salomonsson, Produktions- och Logistikchef på HydX.
Läs mer

VD: Stark orderingång ger optimism inför 2022

2021-12-16. Ett utmanade år går in i sina sista veckor. Nu vill jag passa på att se tillbaka på det som har varit, lyfta blicken och se framåt mot ett starkt 2022.
Läs mer

HydX roll i ett av världens mest prestigefyllda projekt 

2021-11-01. Världen arbetar tillsammans för att göra en upptäckresa bland stjärnor och galaxer.  HydX är en del av det prestigefyllda projektet Vera C. Rubin Observatory.  – Det är väldigt viktigt att vi lyckas på en gång, vi får bara en enda chans, säger HydX Patrik Broman. 
Läs mer

En produktionslina av miniaggregat i världsklass

2021.10.14 HydX ledord är Smoother Business. Det ska vara enkelt och smidigt för kunden, vi levererar helheten på - ett kostnadseffektivt sätt.  Sedan 2018 omfattar det även miniaggregat av världsklass.  Detta tack vare ett givande samarbete med Bosch Rexroth.
Läs mer

T4 en vinst för eleven, HydX och Ystad

HydX fortsätter att satsa på det fjärde teknikåret, T4, i samarbete med Ystads Gymnasium. – Den utbildningen fyller ett väldigt bra gap mellan studentexamen och universitetsexamen, förklarar Mattias Salomonsson, logistik och produktionschef på HydX. – Det ger ungdomar en bra väg in i arbetslivet och vi kan dra nytta av att duktig arbetskraft väljer att stanna i regionen.
Läs mer

HydX kombinerar elektrifiering och hydraulik

2021.08.26. Världen blir allt mer elektrifierad. Det är en utveckling som vi på HydX följer med i och vi kan vara din trogna partner för allt som rör hydraulik, styrsystem, radiostyrning och eldrift. – Detta är ytterligare ett steg för oss i vårt arbete mot att alltid ge kunden en Smoother Business, säger HydX försäljningschef Henrik Pålsson.
Läs mer

HydX levererar reservdelar i original året runt

2021.06.08. Sommaren är här - men för oss på HydX gör det ingen skillnad. Vi fortsätter att leverera reservdelar i original med samma engagemang och tillgänglighet. – För oss är det självklart att alltid finnas här för våra kunder, därför håller vi öppet hela sommaren, förklarar HydX försäljningschef Henrik Pålsson.
Läs mer

Vi lanserar The Silent Power

21.5.2021. Letar du efter en miljövänlig och tyst kraftkälla som är kraftfull nog att driva er applikation? Vår lösning heter The Silent Power. Den har tagits fram efter ett lyckat samarbete mellan två innovativa LFG-företag. Lanseringen av The Silent Power sker på Vägtransportfokus på Elmiamässan den 2-3 juni.
Läs mer
Page 3 of 6 First 12[3]45 Last

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss