RSS

HydX Hydraulic Solutions och Black Bruin ger dig en unik möjlighet

11-01-2021 Kombinationen av HydX Hydraulic Solutions och Black Bruin ger kunderna en unik möjlighet. Det är en framgångsrik kombination av Sverige och Finland. Framförallt inom området som berör hjulmotorer både för hjälpdrift och huvudtransmission. – HydX goda support, korta svarstider, proffsighet och flexibilitet gör att vi är mycket nöjda med vårt samarbete, förklarar Markku Latvala.
Läs mer

"Utmaningar och nytänkande - året som gått”

14-12-2020. När de sista veckorna av ett omvälvande 2020 är på väg att förvandlas till de första veckorna av 2021 vill passar HydX VD Mikael Andersson på att se tillbaka på det år vi lämnar och det som vi möter.
Läs mer

Ett långvarigt samarbete som skapar möjligheter för kunden

03-12-2020. Erfarenhet, engagemang och en ovärderlig kunskap. Det är tre punkter som gör att Parker Hannifin har haft ett nära samarbete med HydX under mer än tio år.
Läs mer

HydX levererar den perfekta kombinationen för alla maskinbyggare

17-11-2020. MC018 har fått en ny partner: XL104! Det skapar en superb kombination för varje maskinbyggare av mobila maskiner. – Det är en perfekt kombination, prisvärd, kraftfull och överlägsen inom sitt gebit, säger HydX försäljningsingenjör Per Willberg
Läs mer

Vi på HydX är tillbaka – i den nya normala vardagen

2020-10-08 Efter en turbulent första halva av 2020 har vi anpassat vår verksamhet, våra rutiner och våra förhållningssätt efter någonting nytt. Efter någonting som är annorlunda mot hur det var, samtidigt som vi på HydX kan lova dig samma service, samma engagemang och samma snabba leveranser som tidigare. Vi finns här för dig i den nya normala vardagen.
Läs mer

Öppet hela sommaren – HydX fortsätter att leverera reservdelar i original

Visst strålar solen och det är högsommar - men det hindrar inte oss från att hålla vad vi lovar. Reservdelar i original och snabba leveranser. Vi på HydX håller öppet under hela sommaren.
Läs mer

HydX hjälper dig att växa med elektrifiering

Lite mer än 100 år har passerat sedan el blev en naturlig del av Sveriges industri och svenskarnas vardag.  Men elektrifieringen är inte över.  Det är fortfarande vår väg framåt och tillsammans med vår partner Danfoss är vi delaktiga i den utvecklingen. 
Läs mer

Samarbeta med HydX och nå hela vägen till en säker maskin

Vi på HydX levererar hydraulik- och styrsystemlösningar i världsklass. Men vårt uppdrag slutar inte där. Tillsammans med våra kunder kan vi lösa identifierade säkerhetsfunktioner till rådande maskindirektiv eller standard. Det hjälper dig som kund att nå hela vägen till en säker maskin.
Läs mer
HydX |

HydX har reservdelarna du behöver

Behöver du reservdelar i original? Kontakta HydX. Vi har ett omfattande lager av originaldelar från våra strategiska leverantörspartners och kan skicka dem samma dag som din beställning kommer in.
Läs mer

Danfoss Premium Partner - för tredje året i rad

Återigen har HydX utsetts till Premium Partner av Danfoss. 2020 är tredje året i rad som vi på HydX certifierats till högsta nivå av Danfoss Power Solutions Partner Excellence Program.
Läs mer
Page 3 of 5 First 12[3]45 Last

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss