RSS

Vi lanserar The Silent Power

21.5.2021. Letar du efter en miljövänlig och tyst kraftkälla som är kraftfull nog att driva er applikation? Vår lösning heter The Silent Power. Den har tagits fram efter ett lyckat samarbete mellan två innovativa LFG-företag. Lanseringen av The Silent Power sker på Vägtransportfokus på Elmiamässan den 2-3 juni.
Läs mer

HydX och Scanreco - ett oerhört starkt team

12.5.2021. Scanreco är en svensk tillverkare som är världsledande när det gäller radiostyrningar. Dessutom är det en stolt samarbetspartner till HydX Hydraulic Solutions. – Vi är ett oerhört starkt team och vårt samarbete med HydX är guld värt för slutkunden, säger Ulf Hedlund på Scanreco.
Läs mer

Lokal support över hela Sverige

22-04-2021. Reggiana Riduttori är en av världens ledande tillverkare av planetväxlar. Som kund till HydX har du inte bara tillgång till deras kvalitétsprodukter utan även till vår lokala support över hela Sverige.
Läs mer

Konsten att tänka globalt och agera lokalt

07-04-2021. Samarbetet mellan Hydx och italienska Reggiana Riduttori sträcker sig snart tio år tillbaka i tiden. Men de gemensamma banden är betydligt djupare än så. – I vår värld är det oerhört viktigt med erfarna tekniker som har den djupa kunskapen kring produkterna och HydXs medarbetare har den höga kompetens som krävs, säger försäljningschef Peter Kristensen.
Läs mer

Gott samarbete skapar goda förutsättningar 

18-03-2021. 2021 har inneburit en positiv start för HydX.  Den tänker vi bygga vidare på, samtidigt som vi fortsätter det viktiga utvecklingsarbetet för att möta marknadens ökande krav och utmaningar på allra bästa sätt.  – Kommunikationen och flexibiliteten är två mycket viktiga byggstenar i vårt arbete för att kontinuerligt fortsätta utveckla våra affärssamarbeten, förklarar HydX VD Mikael Andersson.
Läs mer

Ett långvarigt och givande samarbete

18-02-2021. Under mer än ett decennium har HydX och Danfoss Power Solutions byggt upp ett givande samarbete – byggt på förtroende och respekt. Det är en stor fördel för våra kunder. – Vi har ett stort förtroende för HydX. För deras höga kompetens, engagemang och kapacitet att hitta nya och innovativa lösningar, säger Ulrik Krag, Distribution Sr. Account Manager för Danfoss Power Solution. 
Läs mer

HydX Hydraulic Solutions och Black Bruin ger dig en unik möjlighet

11-01-2021 Kombinationen av HydX Hydraulic Solutions och Black Bruin ger kunderna en unik möjlighet. Det är en framgångsrik kombination av Sverige och Finland. Framförallt inom området som berör hjulmotorer både för hjälpdrift och huvudtransmission. – HydX goda support, korta svarstider, proffsighet och flexibilitet gör att vi är mycket nöjda med vårt samarbete, förklarar Markku Latvala.
Läs mer

"Utmaningar och nytänkande - året som gått”

14-12-2020. När de sista veckorna av ett omvälvande 2020 är på väg att förvandlas till de första veckorna av 2021 vill passar HydX VD Mikael Andersson på att se tillbaka på det år vi lämnar och det som vi möter.
Läs mer

Ett långvarigt samarbete som skapar möjligheter för kunden

03-12-2020. Erfarenhet, engagemang och en ovärderlig kunskap. Det är tre punkter som gör att Parker Hannifin har haft ett nära samarbete med HydX under mer än tio år.
Läs mer

HydX levererar den perfekta kombinationen för alla maskinbyggare

17-11-2020. MC018 har fått en ny partner: XL104! Det skapar en superb kombination för varje maskinbyggare av mobila maskiner. – Det är en perfekt kombination, prisvärd, kraftfull och överlägsen inom sitt gebit, säger HydX försäljningsingenjör Per Willberg
Läs mer
Page 4 of 6 First 23[4]56 Last

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss