RSS

HydX satsar för att hitta framtidens tekniktalanger

Under fem år har HydX engagerat sig i det fjärde teknikåret på Ystads Gymnasium. Där får max tolv elever möjligheten att under ett år skaffa sig en utbildning i Design- och produktutveckling med värdefull praktik som ger eleven specialkompetens för ett arbete inom teknikbranschen.
Läs mer

HydX avslutar jubileumsår med att uppnå milstolpe

2019 firade HydX 10 år som företag. Det var dock inte den enda framgången under det gångna året.  Under årets sista veckor nådde vi ytterligare milstolpar. 
Läs mer

En VD:s tankar om året som gått och framtiden

När 2019 är på väg att övergå i 2020 tar HydX VD Mikael Andersson tillfället i akt och tackar för 2019 och berättar om den offensiva affärsplanen för 2020.
Läs mer

Bättre arbetsmiljö med nästa generation kugghjulspumpar i Danfoss Ssharksortimentet!

2019.12.02 Äntligen kan vi presentera en kugghjulspump som förbättrar din arbetsmiljö. – Det är en väsentlig skillnad i ljudstyrka, berättar HydX försäljningschef Henrik Pålsson.
Läs mer

Danfoss Power Solutions integrerar Turolla och Comatrol

2019.11.12 Danfoss Power Solutions växer. Både Turolla och Comatrol har blivit fullt integrerade i företaget och samtliga produkter säljs nu i Danfoss namn. 
Läs mer

Med hjärtat i Ystad

19.9 2019 Mitt mellan storstad och hav.  Mitt mellan Norden och Europa.   Här i Ystad bultar  vårt  HydX-hjärta.   –HydX är ett mjukt företag som arbetar på en hård marknad, säger VD Mikael Andersson. 
Läs mer

Turolla kugghjulspump Modular Stock Program – unika lösningar med snabba leveranser

2019-08-22 HydX har startat ett helt nytt koncept för Modular Stock Program av Turolla Kugghjulspumpar.  Allt för kundens bästa. 
Läs mer

HydX – ett företag som tar ett stort socialt ansvar

HydX visar ett stort socialt engagemang för att öka möjligheterna för barn och ungdomar
Läs mer

Stort erkännande för HydX - har klarat BV Mode II Certifiering

2019-05-27 För oss på HydX är kvalitet ett otroligt viktigt ledord. Därför är vi väldigt stolta över att vi har klarat av vår BV Mode II certifiering. Mode II är ett erkännande att vårt ledningssystem och företag lever upp till marinkraven hos BUREAU VERITAS. – BUREAU VERITAS är det klassningssällskap som är mest framträdande inom det marina klassningsom...
Läs mer

Möt framtiden med Orbital X från Danfoss

2019-05-20  Kraven på din verksamhet ökar hela tiden och blir allt hårdare. Därför behöver prestandan förbättras, flexibiliteten måste öka och tillgängligheten bli ännu bättre.  Nu finns framtiden här. Möt Orbital X. Vi på HydX kan stolt presentera Orbital X från Danfoss, den nya generationen av de klassiska gerotormotormod...
Läs mer
Page 5 of 6 First 234[5]6 Last

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss