THE LINK BETWEEN THE HUMAN BEING AND THE JOB DONE

MOBIL HYDRAULIK ENLIGT OSS

När vi pratar om mobila system, så menar vi hydraulik och styrsystem i ett integrerat system. Kombinationen hydraulik och styrsystem kan utföra extremt tunga jobb med hög precision och repeterbarhet. Grunden är styrka oavsett om det handlar om vridmoment eller linjära krafter.

Vi gör mobila system och applikationer till skogs- och lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner (såsom grävmaskiner och borriggar), påbyggare till lastbil (exempelvis sopmaskiner, slamsugare och asfaltsläggare) och materialhanteringsutrustning – samtliga med högt teknikinnehåll.

HYDX MOBILA SYSTEM BESTÅR AV

  • Komponenter från världsledande och globala tillverkare
  • Stort applikationskunnande och lång erfarenhet av både hydraulik och styrsystem och i kombination
  • Ingenjörskunnande och teknikpassion

KOMBINATIONER SOM SKAPAR FÖRDELAR

Vi erbjuder kombinationen hydraulik, styrsystem och radiosystem för mobila system i en och samma partner.
Det ger dig fördelar.

  • En optimal funktionslösning för ditt hydraulik- och styrsystem 
  • En kontaktperson – försäljningsingenjören är den som tar fram den tekniska lösningen
  • Tydlig kommunikation med snabba svar och lösningar – vi ställer rätt frågor och fångar behoven tidigt
  • Support och engagemang i en partner som älskar tekniska utmaningar
  • Lokal närvaro med kontor på flera platser i Skandinavien och global närvaro genom våra starka partners
  • Effektiva logistiska lösningar

ETT BRETT UTBUD AV KVALITETS- OCH STANDARDKOMPONENTER

HydX representerar standardkomponenter från världsledande och globala tillverkare som vi skräddarsyr din lösning med. Komponenterna är designade för intelligenta mobila system och med oss får du alltid en perfekt kombination av optimal funktion, låg bränsleförbrukning och hög komfortnivå.

1. HYDROSTATISKA TRANSMISSIONER

Danfoss kolvpumpar och motorer för slutna system ger minskad bränsleförbrukning och högre förarkomfort, integrerad styrelektronik och TÜV-certifierade enligt SIL 2.

2. VARIABLA AXIALKOLVPUMPAR

Danfoss Serie 45 axialkolvpumpar för öppna system med lastavkänning, effektreglering och tryckkompensering. En perfekt kombination med integrerade ventiler (HIC) och PVG-proportionella ventiler.

3. FASTA PUMPAR OCH MOTORER

Danfoss breda hydraulmotorprogram av gerotortyp samt Parkers fasta axialkolvpumpar och motorer byggda enligt bent-axis-principen ger maximal verkningsgrad med mycket kompakta dimensioner.

4. PROPORTIONALVENTILER

Proportionalventiler typ PVG från Danfoss är konstruerade för maximal flexibilitet med en mängd valmöjligheter till integrerade funktioner.

 

5. STYRSYSTEM OCH SENSORER

PLUS+1™ styrsystem, tillsammans med noggranna och robusta sensorer från Danfoss, ger dig en applikation med lång livslängd även i de mest krävande maskinmiljöer. Programmeringsverktyget som du använder ger dig fria händer att utveckla systemet på ett flexibelt och effektivt sätt.

6. RADIOSTYRNING

Scanreco-systemen är designade för de tuffaste och mest krävande applikationerna. Extremt lättanvända med hög pålitlighet, användarvänlighet och ergonomi.

7. REDUKTIONSVÄXLAR

Med Reggiana Riduttoris breda produktprogram av reduktionsväxlar kan vi erbjuda en mängd kombinationer och utföranden för att matcha de krav som din maskin eller applikation kräver.

8. LEDNINGSKOMPONENTER

Parkers produktprogram av ledningskomponenter är det mest omfattande i världen. Vi tar fram en konstruktionslösning med ledningskomponenter oavsett vilka behov du har.

9. INTEGRERADE BLOCKLÖSNINGAR

Med patronventiler från främst Comatrol, Delta och Parker kan vi erbjuda ett brett utbud av ventilfunktioner integrerade i funktionsanpassade blockkretsar (HIC).

10. FLÄKTDRIVINING         

Turollas kugghjulsenheter för bland annat fläktdrivning syftar till att ge kylbehovsanpassad varvtalsreglering av hydraulmotorer som driver kylfläkten i din maskin. Systemen möter de ökade kraven på motorkylning i kombination med ökad effektivitet och lägre bränsleförbrukning.

LÅT OSS PRESENTERA SMART HYDRAULIX

Smart HydrauliX är HydX koncept för att optimera och effektivisera inte bara din maskins funktioner, utan även hur du styr och integrerar den.

Vi analyserar hela vägen från inköp, utveckling och integration till service, säkerhet och support. Med Smart HydrauliX får du en genomgång av ditt system med förslag på förbättringar för både funktion och integration. Det ger dig inte bara bättre kontroll över dina kostnader, utan även ett innovativt och attraktivt produktutbud.

Ring oss!

Stefan Carlbom
Försäljningsingenjör

031-3384171
0767-724561
stefan.carlbom@hydx.se

Hydraulic is everywhere

Nyfiken på hydraulik? Se vår film så visar vi vilka möjligheter som finns.

VI HAR BLIVIT MÄSTARE PÅ ATT STÄLLA FRÅGOR!

Tomas Järvelä,
Försäljningsingenjör HydX Göteborg

Vill du veta mer?

Kontakta oss