RSS

HydX kompetenssäkrar inför framtiden  

2024.05.06. HydX  gör en storsatsning på sin teknikavdelning.  Med en ny struktur och fler kompetenser.   Under 2022 tog Erik Larsen över som ny teknikchef hos HydX, han ersatte Håkan Erlandsson som har gått i pension. Sedan oktober förra året är Erik Larsen också en del av HydX ledningsgrupp. 
Läs mer

HydX fyller 15 år - mitt i en spännande tillväxtfas

2024.02.22. 2024 fyller HydX 15 år. 15 framgångsrika år och vi fortsätter att växa in i framtiden. Det ska vi vara stolta över.
Läs mer

HydX – en lyhörd partner som bidrar med kunskap och innovation

2024.02.05. Geotech letade efter en innovativ partner för att kunna minska sitt klimatavtryck. De hittade den i HydX. – Vi uppskattar HydX breda tekniska kompetens, förklarar Henric Annelund.
Läs mer

HydX växer efter fusion med Mobile Integrator

2024.01.22. HydX har öppnat ett fjärde kontor i Sverige – HydX Halmstad. Vid årsskiftet inkluderades Mobile Integrator i HydX–familjen vilket ger våra kunder och leverantörer flera fördelar. – Det är väldigt goda nyheter, förklarar Mattias Salomonsson, operativ chef på HydX.
Läs mer

Trots utmaningar – 2023 är ännu ett framgångsrikt år för HydX

2023.12.08. Att se tillbaka på ett år ger en möjlighet till reflektion och återigen kan vi med glädje konstatera att vi på HydX har överträffat våra egna, högt ställda förväntningar. Stärkta med tillförsikt går vi in i vårt jubileumsår - 2024.
Läs mer

HydX erbjuder olika alternativ för onlineplattformar

2023.11.28 Visste du att HydX erbjuder olika lösningar för onlineplattformar? Vi har det alternativet som passar bäst för dig och ditt företag.
Läs mer

Nytt specialbyggt smörjsystem levereras till gruvindustrin i Afrika

2023.10.17. HydX har specialbyggt och levererat ännu ett smörjsystem till en internationell gruva. Denna gång till den Demokratiska republiken Kongo i Afrika. – Det är oerhört spännande att vi återigen blir tillfrågade att ta fram kundanpassade aggregat till den internationella gruvindustrin, säger HydX Viktor Johansson Rix.
Läs mer

HydX levererar PVG-ventiler, kunskap och ett givande partnerskap

2023.10.05 Det svenska varumärket Terri har hittat en perfekt partner i HydX.  Företaget levererar inte bara PVG-ventiler från Danfoss utan bidrar också med kunskap, erfarenheter och ett givande samarbete.  – PVG-ventilerna är en mycket viktig komponent och med HydX får vi en enormt delaktig partner som även hanterar mjukvara och maskinstyrning, säger försäljningsdirektör Arne Isaksson. 
Läs mer

HydX utvecklar kundanpassade lösningar med Danfoss PVG-ventiler

2023.09.19 Standardkomponenter som går att kombinera till speciallösningar, anpassade för din applikation. Med färdiga säkerhetsfunktioner och god tillgång på reservdelar - världen över. – Danfoss PVG-ventiler är en smart grundlösning, men lägg till vår kompetens och kunden får en unik lösning som spar utrymme, tid och pengar, säger HydX försäljningsingenjör Tomas Järvelä.
Läs mer

HydX levererar reservdelar i original – varje vardag året runt

2023.06.08. Nu är sommaren och semestern här, men det hindrar inte oss på HydX från att ge våra kunder snabb och tillförlitlig service. Vi tar emot beställningar, skickar ut leveranser och reservdelar i original under hela sommaren.
Läs mer
Page 1 of 6 FirstPrevious [1]2345 Last

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss