RSS

HydX erbjuder olika alternativ för onlineplattformar

2023.11.28 Visste du att HydX erbjuder olika lösningar för onlineplattformar? Vi har det alternativet som passar bäst för dig och ditt företag.
Läs mer

Nytt specialbyggt smörjsystem levereras till gruvindustrin i Afrika

2023.10.17. HydX har specialbyggt och levererat ännu ett smörjsystem till en internationell gruva. Denna gång till den Demokratiska republiken Kongo i Afrika. – Det är oerhört spännande att vi återigen blir tillfrågade att ta fram kundanpassade aggregat till den internationella gruvindustrin, säger HydX Viktor Johansson Rix.
Läs mer

HydX levererar PVG-ventiler, kunskap och ett givande partnerskap

2023.10.05 Det svenska varumärket Terri har hittat en perfekt partner i HydX.  Företaget levererar inte bara PVG-ventiler från Danfoss utan bidrar också med kunskap, erfarenheter och ett givande samarbete.  – PVG-ventilerna är en mycket viktig komponent och med HydX får vi en enormt delaktig partner som även hanterar mjukvara och maskinstyrning, säger försäljningsdirektör Arne Isaksson. 
Läs mer

HydX utvecklar kundanpassade lösningar med Danfoss PVG-ventiler

2023.09.19 Standardkomponenter som går att kombinera till speciallösningar, anpassade för din applikation. Med färdiga säkerhetsfunktioner och god tillgång på reservdelar - världen över. – Danfoss PVG-ventiler är en smart grundlösning, men lägg till vår kompetens och kunden får en unik lösning som spar utrymme, tid och pengar, säger HydX försäljningsingenjör Tomas Järvelä.
Läs mer

HydX levererar reservdelar i original – varje vardag året runt

2023.06.08. Nu är sommaren och semestern här, men det hindrar inte oss på HydX från att ge våra kunder snabb och tillförlitlig service. Vi tar emot beställningar, skickar ut leveranser och reservdelar i original under hela sommaren.
Läs mer

HydX bygger nytt i Ystad

2023.05.04. 2024 fyller HydX 15 år och flyttar till helt nya lokaler i Ystad. Nybygget väntas starta under sensommaren 2023 för att vara färdigt under kommande år. – Detta är ytterligare ett steg mot att framtidssäkra HydX och säkerställa att vårt företag kan fortsätta växa, säger VD Mikael Andersson.
Läs mer

BluePac Hybrid - revolutionerar lastbilsindustrin

2023.03.23. Sänk driftskostnaderna, spara tid och gör en betydande sänkning av ditt företags koldioxidutsläpp. HydX och ETP presenterar en världsunik lösning som revolutionerar lastbilsindustrin.
Läs mer

The One – all kunskap du behöver inom hydraulik, elektronik, batteri och styrsystem

2023.02.09 The One välkomnar Mobile Integrator och plattformen växer ytterligare. Nu bildar HydX, ETP Kraftelektronik och Mobile Integrator ett spännande partnerskap som skapar hållbara, effektiva och kundanpassade lösningar. – Detta är en fantastisk möjlighet för våra kunder, vi kan leverera hydraulik, elektronik, batteri och styrsystem i den kombination som kunden behöver, säger HydX försäljningschef Henrik Pålsson.
Läs mer

Scanreco G6 ger HydX kunder nya möjligheter

2023.01.02. Nu är Scanrecos helt nya plattform G6 äntligen här.  Det ger HydX kunder helt nya möjligheter. 
Läs mer

VD Mikael Andersson berättar om 2022

2022.12.05. Under 2022 har vi på HydX firat en betydande födelsedag. HydX har blivit tonåring, befinner sig mitt i en tillväxtfas och ser med tillförsikt mot framtiden. Vår VD Mikael Andersson ger sin syn på 2022 och 2023.
Läs mer
Page 1 of 6 FirstPrevious [1]2345 Last

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss