Konsten att tänka globalt och agera lokalt

| Return |

Samarbetet mellan Hydx och italienska Reggiana Riduttori sträcker sig snart tio år tillbaka i tiden. Men de gemensamma banden är betydligt djupare än så. 
– I vår värld är det oerhört viktigt med erfarna tekniker som har den djupa kunskapen kring produkterna och HydXs medarbetare har den höga kompetens som krävs, säger försäljningschef Peter Kristensen. 

 
ReggianaReggiana Riduttori tillverkar planetväxlar och hjulväxlar för ett brett utbud av kraftöverförande applikationer. Företaget är världsledande inom sin bransch och samarbetet med HydX gäller framförallt om mobila och marina applikationer, även om det italienska företaget har en produktportfölj som spänner över både industri, energi och offshore. 
– Reggiana Riduttori är en flexibel och marknadsnärvarande leverantör inom sitt gebit. De är alltid intresserade av att lösa våra kunders behov, även när det inte finns en given lösning i katalogen. Det är någonting som vi på HydX värderar högt, förklarar HydX Karl-Johan Finneman, försäljningsingenjör på HydX. 
– Det är ett innovativt och designorienterat bolag med hög ingenjörskraft. Det återspeglas genom snabba svarstider, flexibilitet och ett stort engagemang för kundens behov.  
 
Tilltro, kunskap och respekt 
 
Familjeföretaget Reggiana Riduttori grundades år 1965 och under de senaste 45 åren har det vuxit till ett globalt företag, representerat på fyra kontinenter. Det är en del av både InterPump Gr och Power Transmission Division of IPG. För att kunna leverera samma höga kvalitet världen över är det viktigt att deras partners har en djup förståelse och kunskap kring produkterna och Reggiana Riduttoris danska försäljningschef värderar samarbetet med svenska HydX mycket högt. De båda företagens relation bygger på kunskap, tilltro och respekt. 
– Även om vi bara har arbetat med HydX sedan 2012 har många av deras medarbetare mer än 25 års erfarenhet av våra produkter, de är kundorienterade och det är precis den typen av samarbete som vi värdesätter, säger Kristensen. 
 
Att tänka globalt och agera lokalt 
 
Han påtalar att det är den höga kompetensen och flexibiliteten hos HydX som gör skillnaden för kunden. 
– Vi måste tänka globalt, men agera lokalt. Vi måste finnas nära kunden, förstå deras behov och vilka förbättringar som kan göras, hitta optimala paketlösningar för kundens produkter och vara kostnadseffektiva. Kunskapen är avgörande i den ekvationen, säger Peter Kristensen. 
– Dessutom är HydX ett innovativt företag, deras medarbetare positiva och lösningsorienterade. De tar ansvar för kunden och är oerhört pålitliga. Det är viktigt för oss. 
Är du också intresserad av hur HydX och Reggiana Riduttori kan hjälpa dig?  Hör av dig med dina frågor så hjälper vi dig med en lösning som passar dina behov. 
 

RR_mobile_Solutions_...               RR_E-drives_large

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss