Lokal support över hela Sverige

| Return |

Reggiana Riduttori är en av världens ledande tillverkare av planetväxlar. Som kund till HydX har du inte bara tillgång till deras kvalitétsprodukter utan även till vår lokala support över hela Sverige. 

– Ofta besöker vi kunden för att diskutera deras applikation innan vi anpassar och räknar fram optimal växel efter deras behov, förklarar HydX försäljningsingenjör Tomas Järvelä. 

GraphicDesign(1)I närmare tio år har HydX kunder kunnat dra nytta av det djupa samarbetet mellan de två företagen. Reggiana Riduttori tillverkar planetväxlar och hjulväxlar för ett brett utbud av kraftöverförande applikationer och är världsledande inom sin bransch. Samarbetet med HydX gäller framförallt om mobila och marina applikationer, men som distributör kan HydX förse kunden med Reggiana Riduttoris kvalitetsprodukter till vilken applikation som helst. 

– Vi har ett lager i Ystad och kan specialanpassa produkterna efter dina behov, både vad det gäller teknik och logistik. HydX finns representerat över hela Sverige och har försäljningskontor i alla de tre storstadsregionerna, vilket gör att vi törs lova våra kunder en lokal närvaro och snabb support, förklarar Tomas Järvelä. 

Lösningar mot mobila eldrifter 

Vid sidan av mobila och industriella applikationer kan Reggiana Riduttori i dag även erbjuda lösningar mot mobila eldrifter. 

– Det är en mycket flexibel och marknadsnärvarande leverantör. De är lika intresserade av att lösa kundernas behov som vad vi är och om det inte finns någon given lösning i katalogen gör vi tillsammans allt vi kan för att tillgodose kundens önskemål, säger Tomas Järvelä. 

– Dessutom är det ett företag med snabba svarstider, en stor flexibilitet och ett mycket uppskattat engagemang. 

Vill du veta mer? Kontakta Tomas Järvelä eller en säljare på ditt lokala HydXkontor, vi finns i Stockholm, Göteborg och Ystad.  

         RR_mobile_Solutions_....       RR_E-drives_large

 

 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss