HydX och Scanreco - ett oerhört starkt team

| Return |

Scanreco är en svensk tillverkare som är världsledande när det gäller radiostyrningar. Dessutom är det en stolt samarbetspartner till HydX Hydraulic Solutions. 

– Vi är ett oerhört starkt team och vårt samarbete med HydX är guld värt för slutkunden, säger Ulf Hedlund på Scanreco. 

GraphicDesign(2)Samarbetet mellan Scanreco och HydX Hydraulic Solutions är väl inarbetat. Företagen har hjälpt varandra sedan 2013 och deras gemensamma arbete skapar unika lösningar för kunden.  

– HydX hjälper oss att skapa en helhetslösning, framförallt till kunder som vill ha radiostyrda applikationer där säkerhet och precision är avgörande, säger Ulf Hedlund, Export Sales Manager hos Scanreco. 

– Vi fokuserar helt på radiostyrningen, medan HydX har spetskompetens för hydrauliken och levererar en komplett lösning till slutkunden. Det gör att vi tillsammans hjälper slutkunden att få ut max av sin radiostyrning. Vårt samarbete är oerhört viktigt för oss båda, vi känner varandra väl och har en kontinuerlig dialog. På Scanreco ser vi HydX som viktig partner. 

Svensk tillverkare med världen som arbetsplats 

Scanreco är en svensk tillverkare med hela världen som arbetsplats, medan HydX Hydraulic Solutions är företagets distributör i Sverige och Finland.  

– Vårt samarbete ger oss en ypperlig möjlighet att stärka vår position i Sverige och Finland, dessutom är deras kompetens viktig för slutkunden. Det innebär att kunden får tillgång till deras spetskompetens, deras snabba leveranser och deras stora lager, säger Ulf Hedlund. 

– Just lagret har varit en nyckel till framgång, HydX engagerar sig, har alltid snabba leveranser och de levererar inom utsatt tid. Vi arbetar tillsammans för fortsatta framgångar tillsammans och vi är ett starkt team. Det har våra gemensamma kunder en stor glädje av. 

En unik kombination 

Scanreco är världsledande inom tillverkningen av radiostyrningar till mobila och marina applikationer. HydX använder i stort sett hela Scanrecos produktportfölj, samt integrerar den gärna med Danfoss styrsystem Plus+1. 

– Det ger oss en stor flexibilitet och möjlighet att individanpassa varje system till kundernas önskemål. Vi kan även integrera dem med deras befintliga styrsystem, säger HydX försäljningschef Henrik Pålsson.  

– Vi har fyra applikationsingenjörer som kan programmera systemen från Scanreco och Danfoss Plus+1. Satsningen på den kompetensen har verkligen varit viktig för vår utveckling och kommer att vara även framöver. Att kunna prata både hydraulik, styrsystem och radiostyrning med en och samma leverantör, det är unikt. 

Vill du veta mer? Kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa just dig. 

 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss