HydX levererar reservdelar i original året runt

| Return |

Sommaren är här - men för oss på HydX gör det ingen skillnad. 
Vi fortsätter att leverera reservdelar i original med samma engagemang och tillgänglighet. 
– För oss är det självklart att alltid finnas här för våra kunder, därför håller HydX öppet hela sommaren, förklarar HydX försäljningschef Henrik Pålsson. 

Hydx har öppetÄnda sedan starten 2009 har vi på HydX lagt ett stort värde vid att vara flexibla, tillgängliga och erbjuda våra kunder den allra bästa servicen. Vi är stolta över att möta kundens önskemål och över att vi kan leverera reservdelar i original från våra världsledande partners, som Danfoss, Scanreco, Black Bruin, Parker, Reggiana Riduttori, Slack & Parr, Delta Power Company och Bosch Rexroth
Därför är det självklart för oss att hålla en god bemanning på både kontor och lager under hela sommaren. Det gör att våra kunder även i fortsättningen kan räkna med snabba och säkra leveranser.  
– En order som kommer in till vårt lager i Ystad före klockan 14.00 skickas samma dag, bekräftar HydX försäljningschef Henrik Pålsson. 
– Även om vi fortfarande har en pågående pandemi och det är semestertider i Sverige så har vi kompetent personal på plats. Vi finns här för er, våra kunder, precis som vanligt. Det är bara att skicka ett mail eller ringa ett samtal så hjälper vi er på bästa sätt. 

Hydx har öppet hela sommaren 

2021 har inletts med en stor orderingång och intresset för våra produkter och tjänster är fortsatt stigande. Samtidigt är många av världens producenter och leverantörer påverkade av den pågående pandemin, vilket naturligtvis även påverkar våra ledtider. Trots dessa orsaker, som ligger helt utanför vår kontroll, har vi fortfarande ett omfattande lager med kvalitetsprodukter och den stora majoriteten av våra kunder upplever samma fina service och leveranstakt som vanligt.  
– Den rådande situationen i världen är en utmaning för oss alla och för att minska risken för långa ledtider rekommenderar vi att du gör dina beställningar i god tid. Det underlättar för oss alla, säger Henrik Pålsson. 
– Sannolikt har vi den reservdel du behöver, men om det mot förmodan inte är fallet guidar våra duktiga medarbetare dig till adekvata ersättningsprodukter.  

Har du frågor eller funderingar? Kontakta någon av våra medarbetare på mail eller telefon. Vi har öppet som vanligt under hela sommaren. 

Välkommen! 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss