HydX kombinerar elektrifiering och hydraulik

| Return |

Världen blir allt mer elektrifierad. Det är en utveckling som vi på HydX följer med i och vi kan vara din trogna partner för allt som rör hydraulik, styrsystem, radiostyrning och eldrift. 
– Detta är ytterligare ett steg för oss i vårt arbete mot att alltid ge kunden en Smoother Business, säger HydX försäljningschef Henrik Pålsson. 


10-3När det handlar om elektrifiering kan vi på HydX erbjuda våra kunder flera olika alternativ. I närmare tio år har vi haft ett mycket givande samarbete med Danfoss Power Solutions, där vi varit Premier partner under flera år, och självklart kan vi därmed hjälpa våra kunder att ta nästa steg i den pågående elektrifieringen. 
– Som Premier Partner får vi tillgång till bra kunnande och världsledande produkter även inom detta område. Det ger våra kunder tryggheten att även i fortsättningen låta oss ta ett stort ansvar för deras teknikutveckling, säger HydX försäljningschef Henrik Pålsson.  

 En unik kombination förenklar för kunden 

HydX har även ett nära samarbete med Parker som är starka inom eldrift och har elektrifierat många olika typer av applikationer. Under våren 2021 har utbudet ökat ytterligare sedan HydX ägare Volito Automation AB förvärvat ETP Powering Solutions och Blue Pac. Detta skapar ännu fler möjligheter för våra kunder. 
– Vi har ett mycket brett utbud, med samarbetspartners som kompletterar varandra. Vi ser en mycket stor potential för alla företag som bygger maskiner och pratar om elektrifiering, säger Henrik Pålsson. 
– HydX är unika på marknaden mot små och medelstora OEM-kunder, vi kombinerar hydraulik och elektrifiering vilket ger våra kunder en komplett partner som de kan prata med om två så oerhört viktiga bitar. Vi kan vara med på kundens resa, komplettera elektriska drifter och det blir enkelt för kunden, detta är nästa steg i Smoother Business. 
Är du intresserad av vad HydX kan göra för dig?  
Tveka inte utan kontakta en av våra medarbetare redan i dag. 

 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss