En produktionslina av miniaggregat i världsklass

| Return |

HydX ledord är Smoother Business. Det ska vara enkelt och smidigt för kunden, vi levererar helheten på - ett kostnadseffektivt sätt. 
Sedan 2018 omfattar det även miniaggregat av världsklass. 
Detta tack vare ett givande samarbete med Bosch Rexroth. 

 
01221RexrothI samband med att HydX 2018 förvärvade företaget Mini Power Systems, en verksamhet som specialiserat sig på att leverera kundanpassade miniaggregat, huvudsakligen baserade på komponenter från ledande Bosch Rexroths Compact Power Modules portfölj.  
– HydX styrka har varit, och kommer fortsätta vara, att montera och leverera system, såväl enkla som mer avancerade, på mycket kort tid. Vår ledstjärna – Smoother Business – gäller även för produktsortimentet Mini Power Systems. Med vår set-up och kompetens tar vi hand om hela kedjan på ett kostnadseffektivt sätt även här, förklarar Mattias Salomonsson. 
–  Med detta medföljer även förmågan att inte bara leverera komponenterna, vi levererar helheten. Vi monterar och levererar färdiga aggregat ofta tillsammans med el- och styrsystem och vi är auktoriserade för att UL och CSA märka kompletta system. Detta tillsamman med ett välsorterat lager ser vi även till att medföra ett uppskattat mervärde för våra kunder. 
 
Ett starkt och gediget samarbete 
 
Bosch Rexroth är en av världens största tillverkare av hydraulik och det finns i dag ett nära samarbete mellan det italienska Bosch Rexroth och svenska HydX.  
– Vi är två väldigt förberedda, kvalificerade och seriösa partners. Vi har ett öppet samarbete och lägger en stor vikt vid vårt samarbete, båda parter är flexibla och tillgängliga för varandra. Det ger stora fördelar för HydX kunder och vi kan stötta dem med våra kunskaper, teknisk information och en välanpassad prisnivå, förklarar Ciro Davoli Sales Indirect Channels Europe för Bosch Rexroth. 
Samarbetet genomsyras av en stor transparens och ömsesidig respekt och Ciro Davoli upplever att det ha pågått i flera decennier. 
– HydX är oerhört skickliga, professionella och välorganiserade, samtidigt som de har en mycket god kunskap om marknaden, säger han. 
– Vi har en mycket bra relation, även om vi bara har samarbetat i tre år så känns det om vi har känt varandra i över 20 år. 
 
En produktionslina av miniaggregat i världsklass 
 
Det är ytterligare ett bevis på det värde som HydX lägger i ordet Smoother Business, kundrelationer, relationer med andra företag och samarbetspartners har alltid varit, och kommer alltid att vara av yttersta vikt för det svenska företaget.  
– Tack vare Bosch Rexroths moduluppbyggda program av kompaktaggregat och ventiler kan vi med denna kompletterande pusselbit idag erbjuda en produktionslina av miniaggregat i världsklass, berättar Mattias Salomonsson. 
– Det gäller både leveransomfattningen och de mycket effektiva leveranstiderna. Även om världsmarknaden för tillfället kämpar med ledtider och transporter. Dessutom ser vi till att allt är testat till hundra procent innan leverans, vilket säkerställer en hög kvalitet. 
I dag sker montering och lager av produktsortimentet Mini Power Systems från HydX lokaler i Ystad, där företaget har byggt upp en modern produktionsyta för snabb och rationell hantering av den här typen av byggnationer. 
 
Vill du veta mer eller har frågor kring våra produkter? Kontakta Mattias Salomonsson eller Karl-Johan Finneman så hjälper de dig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss