HydX upp i topp – Premium Partner hos Danfoss

| Return |

För andra året i rad har HydX nått ända upp i topp och certifierarats till högsta nivå i Danfoss Power Solutions Partner Excellence Program. Den fina utmärkelsen till premium partner 2019 hjälper till att öka värdet på det som vi på HydX kan leverera till våra kunder. 

Vi på HydX har samarbetat med Danfoss sedan 2012, men eftersom flera av våra medarbetare har varit anställda hos det väletablerade danska företaget tidigare har vi mellan tjugo och tjugofem års erfarenhet av att arbeta med företagets produkter. 

– Danfoss är en av våra största leverantörer och vårt samarbete bygger till största del på långa och mycket goda relationer, säger vår försäljningschef Henrik Pålsson. 

– Vi har ett mycket nära samarbete som vi har vårdat kontinuerligt under en lång tid och när Danfoss utser oss till en av sina främsta partners två år i rad så bevisar det att vi gör ett bra jobb. Det visar både för oss och våra kunder vilken styrka vi besitter. 

Premium partner till ett av Danmarks största företag 

Danska Danfoss grundades av ingenjören Mads Clausen redan under förra seklet. Han föddes på ön Als 1905, startade företaget 1933 och under sina 30 första år som företagare arbetade han från sitt pojkrum på familjens bondgård och i dag är familjens hem Danfoss museum. 

Efter Mads Clausens död 1966 fortsatte hans hustru att arbeta aktivt inom företaget. Bitten Clausen var styrelseordförande och var mycket aktiv i företagets utveckling, och även sonen Jørgen M Clausen hade länge en viktig position i företaget. 

Danfoss är i dag ett av Danmarks största företag med huvudkontor i Nordborg, det är kanske mest allmänt känt för sin värme- och kylteknik, men hydraulikdelen, Power Solutions, är faktiskt den största. Danfoss har numera 24 000 anställda i fler än 47 länder. Det har en stolt historia, stora erfarenheter och en djup kunskap. Det gör att vi på HydX är extremt stolta över att vara en av företagets premium partners i år igen. 

– Vi är mycket glada över HydX löpande engagemang och satsningar i Danfoss, kommenterade Lenette Nielsen som är ansvarig för distributionen i EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika) hos Danfoss Power Solutions. 

Det är vi också, vårt väl fungerande partnerskap bygger på ömsesidig framgång, motivation och ett mycket stort förtroende.  

Här läser mer om vårt samarbete med Danfoss

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss