DANFOSS PARTNER EXELLENCE PROGRAM

– FÖR ATT GÖRA DISTRIBUTÖREN FRAMGÅNGSRIK 

Danfoss, som är en av världens största tillverkare av mobil hydraulik och styrelektronik, har alltid värnat om det som är alla säljande bolags mest värdefulla tillgång – sina kundrelationer. Så har företaget även genom åren utvecklat nära och viktiga relationer till sina distributörer. ”Vårt mål är att göra er framgångsrika”, som Jörn Clausen, grundarens son sa vid ett distributörsmöte. Vid sidan om fokuset på de allra största OEM-kunderna är just distributörsnätverket en mycket viktig del för Danfoss tillväxt. Därför skapades distributörsprogrammet Partner Excellence Program.

Programmet bygger förtroende, tillförlitlighet, respekt och värde mellan Danfoss och HydX. Det säkerställer engagemang i löpande förbättringar som sänker kostnaden och komplexiteten i affärer, vilket till slut kommer dig, käre kund, tillgodo.

Partner Excellence Program har tre olika nivåer; Authorized, Advanced och Premium. Distributörer som investerar i sitt Danfoss-förhållande får större fördelar och fler resurser – fördelar och resurser som du som kund kan dra stor nytta av. Ju mer HydX anpassar sig mot Danfoss, som att öka försäljningen, utveckla specialkunskaper eller visa värdefull kompetens, desto fler möjligheter kan vi ge dig.

Är du kund hos HydX? Då kan du vara trygg. HydX är nämligen Premium partner i Danfoss Partner Excellence Program. Det innebär att Danfoss anser oss vara en av de mest kompetenta och värdefulla distributörerna. För oss är det ett kvitto på att vi besitter expertkompetens, resurser och förmåga att på allra bäst sätt använda hela Danfoss produktportfölj.

Välkommen till HydX – Danfoss Premium Partner!

HYDX BLIR CERTIFIERAD PREMIUM PARTNER TILL DANFOSS POWER SOLUTIONS

HydX Hydraulic Solutions blir certifierade till högsta nivå i Danfoss Power Solutions Partner Excellence Program 2018. Premium-partnernivån hjälper på olika sätt till att öka det värde HydX kan leverera till sina kunder.

Läs mer >>

Ring oss!

Mikael Andersson
VD

0411-557184
0722-257304
mikael.andersson@hydx.se

Vi är mycket glada att HydX löpande engagemang och satsningar i Danfoss betalar sig.

Lenette Nielsen,
ansvarig för distributionen i EMEA hos Danfoss Power Solutions

Vill du veta mer?

Kontakta oss