Scanreco G6 ger HydX kunder nya möjligheter

| Return |

Nu är Scanrecos helt nya plattform G6 äntligen här. 
Det ger HydX kunder helt nya möjligheter. 

Scanreco är världsledande inom radiostyrningar och den svenska tillverkaren har haft ett nära och framgångsrikt samarbete med HydX i närmare tio år. De två svenska företagen förenas bland annat i ambitionen att alltid skapa kundunika lösningar av yppersta kvalitet. 

DSC05909– Tillsammans bildar vi ett väldigt starkt team och det är oerhört värdefullt för kunden, säger Ulf Hedlund, Export Sales Manager hos Scanreco. 

Under hösten 2022 har Scanreco presenterat en helt ny plattform, G6. Den har utvecklats under många år och innebär bland annat en ökad säkerhet och snabbare inlärning hos slutkunden. Plattformen ger kunden möjlighet att skapa en skräddarsydd fjärrkontroll till sin egen maskin. 

– Detta är ett unikt system och när HydX tar det till sina kunder, anpassar det efter deras applikationer får de exakt det systemet som de behöver. Det blir kundvänligt, kundanpassat och kort sagt unikt, säger Ulf Hedlund. 

Scanreco och HydX i ett starkt partnerskap 

Micro_flat_surface

Manöverdonen inom G6-plattformen finns i två storlekar, micro och mini. Kunden kan själv välja spakar, joysticks, knappar, strömbrytare och lysdioder och placera dem på önskad plats. Den nya uppfinningen, säkerhetssystemet SISP, ingår i alla G6-produkter. 

– Vi har lagt mycket tid på att testa G6 ute i fält, under både sommar och vinter, i olika temperaturer samt för både enkla och avancerade applikationer som arbetar i olika typer av förhållanden, säger Ulf Hedlund. 
– Vi har testat G6 i smuts, damm, vatten, mörker och starkt solljus.

Framförallt det sistnämnda har varit ett önskemål hos våra kunder och vi är trygga med att vi nu i har lanserat en produkt av yppersta kvalitet och en plattform som har potential att växa. 
Sanreco är en svensk tillverkare och har, precis som HydX, hela världen som arbetsplats. Företaget fokuserar på radiostyrningar och lösningar för mobila och marina applikationer, medan HydX har spetskompetens för hydraulik och elektrifiering, med därtill hörande styrsystem. Tillsammans levererar de en komplett lösning för slutkunden. 

Vårt samarbete ger kunden unika möjligheter inom dessa områden, säger HydX försäljningschef Henrik Pålsson. 
– Vi fokuserar på kundens behov samtidigt som vi lägger en stor vikt vid säkerhet och funktionalitet 

Vill du veta mer, kontakta: 

HydX och  Stefan Carlbom 

031-3384171
0767-724561
stefan.carlbom@hydx.se

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss