HydX erbjuder olika alternativ för onlineplattformar

| Return |

Visste du att HydX erbjuder olika lösningar för onlineplattformar?  
Vi har det alternativet som passar bäst för dig och ditt företag. 

 
hydx_1200x600HydX Hydraulic Solutions har sedan starten 2009 levererat hydrauliklösningar av världsklass, det gör vi fortfarande. 
Men hjälper också våra kunder med de utmaningar som dagens industriföretag och deras kunder ställs inför. Vi samarbetar med starka partners och tillsammans erbjuder vi våra kunder ett brett utbud av kundanpassade produkter av mycket hög kvalitet. 
Det gäller så väl hydraulik för industriella, mobila och marina applikationer som eldrift, batteridrift och högt efterfrågade mjuk och hårdvarulösningar för mobila maskiner. 
Det finns både analoga och digitala lösningar, allt efter kundens behov. 
 
– Våra kunder är oftast medelstora OEM och med hjälp av våra molnlösningar kan de inte bara förbättra produktionen och öka servicegraden, utan också öka effektivitet och lönsamheten, förklarar HydX applikationsingenjör Paul Sundh som har mer än tio års erfarenheter av att arbeta med online plattformar. 
 

HydX levererar kundanpassade lösningar 
 

Vi kan leverera lösningar av olika typ. Det kan vara uppkopplingar enbart för fjärrdiagnostik eller molnlösningar för dataloggning, eller lösningar som kräver större flexibilitet när det gäller kostnader för mobil datatrafik. 
 
– För oss är det viktigt att hitta en kundanpassad lösning, därför undersöker vi noggrant kundens behov innan vi anpassar en lösning efter dennes behovsprofil, förklarar Paul Sundh. 
– Vi lägger en stor vikt vid att hitta den lösning som hjälper ditt företag att spara tid, arbeta mer effektivt och öka din lönsamhet. 
 
HydX arbetar kontinuerligt mot FN:s globala mål, genom vårt engagemang och våra medarbetares djupa erfarenheter och breda kompetens kan vi stötta ditt företag satsningen mot en mer hållbar framtid. 
 
Vill du veta mer? 
Kontakta Paul Sundh, applikationsingenjör på HydX 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss