HydX håller öppet hela sommaren

| Return |

Hydx_PVG_2_600x900Nu är det semestrar på många ställen runt om i Sverige, men vi på HydX håller öppet under hela sommaren. Även om flera av våra duktiga medarbetare ser till att ladda upp inför den mörkare årstiden ser vi till att hålla en god bemanning och generösa öppettider. Vi som team täcker upp för varandra, vilket gör att våra kunder kan räkna med leveranser även under industrisemestern. 
– För oss på HydX är service, tillgänglighet och flexibilitetväldigt viktigt och vi lägger ett stort värde i att kunna leverera reservdelar i original inom en rimlig tid. Vi tycker också att det är viktigt att inte bara kundanpassa våra produkter och kunna möta kundens önskemål, utan även att kunna leverera snabbt och säkert, säger HydX försäljningschef Henrik Pålsson. 

HydX har öppet hela sommaren

Därför är det självklart för oss att både kontor och lager är bemannat under hela sommaren. En order som kommer in till vårt lager i Ystad före klockan 14.00 skickas samma dag.  
– Även om det är semestertider har vi kompetent personal på plats. Vi finns här för er precis som vanligt. Det är bara att skicka ett mail eller ringa ett samtal så hjälper vi er på bästa sätt, säger han. 
–  Vi har sannolikt den reservdel du behöver och om det mot förmodan skulle vara så att det inte är fallet kan våra medarbetare hjälpa dig att hitta en adekvat ersättning. 

HydX levererar reservdelar i original 

HydX grundades för 15 år sedan och vi har varit noga med att vara tillgängliga, flexibla och erbjuda våra kunder den allra bästa servicen. I det ingår att vi alltid ha ett omfattande lager av kvalitetsprodukter från våra världsledande partners. Vi arbetar med välkända företag som exempelvis Danfoss, Scanreco, Black Bruin, Parker, Reggiana Riduttori, Delta Power Company och Bosch Rexroth.  
– Vi är stolta över att kunna möta kundens önskemål och därför är det självklart att hålla god bemanning på både lager och kontor även under semesterperioden. Det gör att våra kunder, precis som vanligt, kan räkna med en god service, samt snabba och säkra leveranser, säger Henrik Pålsson. 
Har du frågor eller funderingar? Kontakta någon av våra medarbetare via mejl eller telefon. 
Vi har öppet hela sommaren och levererar reservdelar i original året runt! 

Arkiv

Om Hydraulikbloggen

Här delar vi med oss av fakta och historier från hydraulikens magiska värld. Läs och inspireras!

Har du frågor och funderingar? Hör av dig till oss:

+46 411-557180
info@hydx.se

Hydraulics is everywhere

På åkern, i skogen, i hamnen, på havet - hydraulik finns överallt. På Hyd-X hittar du specialister på alla dessa tillämpningar. Vi väljer de bästa hydrauliska och elektroniska komponenterna och skapar system där helheten är större än summan av delarna.

Fler klipp hittar du på HydX Play.

Vill du veta mer?

Kontakta oss