Black bruin distributör

- Ett långsiktigt samarbete

Black Bruin Inc. är en av världens ledande leverantörer av hydrauliska radialkolvmotorer och rotatorer. Varumärket Black Bruin erbjuder en högkvalitativ lösning för jordbruk, gruvindustrin, vägbyggen och skogsmaskinsapplikationer.

HydX och Black Bruin har samarbetat i många år och 2016 blev vi utsedda till distributör i Sverige. Vi hart ett nära samarbete när det gäller OEM-kunder och framtagning av nya lösningar till deras applikationer. Vi har direktkontakt med Black Bruins utvecklingsavdelning och en bra support när det gäller teknik och tillgänglighet på produkter.

Till våra kunder kan vi erbjuda en hög kompetensnivå och god support på Black Bruins radialkolvmotorer och därtill hörande kringutrustning och reservdelar. Till dig som kund kan vi skriva lagerhållningsavtal så att tillgängligheten passar just din verksamhet. Om volymerna är tillräckligt stora kan vi även föra en dialog med fabrik och utvecklingsavdelning i Finland om att ta fram kundanpassade modeller till just din applikation.

Läs mer i dokumenten nedan:

 

B200 Series S Series On Demand Drive Systems
B200 serien    S Serien          On Demand Hjälpdrift

Ring oss!

Tomas Järvelä
Försäljningsingenjör

031-3384172
0767-724562
tomas.jarvela@hydx.se

Black Bruin Hydraulic Motors On Demand

Black Bruin On-Demand Wheel Drives are a practical and simple way to generate more pulling power for trailers or any pull behind equipment.

HydX goda support, korta svarstider, proffsighet och flexibilitet gör att vi är mycket nöjda med vårt samarbete

Markku Latvala, Export Development Manager

Vill du veta mer?

Kontakta oss