DANFOSS PARTNER EXELLENCE PROGRAM

– FÖR ATT GÖRA DISTRIBUTÖREN FRAMGÅNGSRIK 

Danfoss, som är en av världens största tillverkare av mobil hydraulik och styrelektronik, har alltid värnat om det som är alla säljande bolags mest värdefulla tillgång – sina kundrelationer. Så har företaget även genom åren utvecklat nära och viktiga relationer till sina distributörer. ”Vårt mål är att göra er framgångsrika”, som Jörn Clausen, grundarens son sa vid ett distributörsmöte. Vid sidan om fokuset på de allra största OEM-kunderna är just distributörsnätverket en mycket viktig del för Danfoss tillväxt. Därför skapades distributörsprogrammet Partner Excellence Program. 

Programmet bygger förtroende, tillförlitlighet, respekt och värde mellan Danfoss och HydX. Det säkerställer engagemang i löpande förbättringar som sänker kostnaden och komplexiteten i affärer, vilket till slut kommer dig, käre kund, tillgodo. 

Partner Excellence Program har tre olika nivåer; Authorized, Advanced och Premier. Distributörer som investerar i sitt Danfoss-förhållande får större fördelar och fler resurser – fördelar och resurser som du som kund kan dra stor nytta av. Ju mer HydX anpassar sig mot Danfoss, som att öka försäljningen, utveckla specialkunskaper eller visa värdefull kompetens, desto fler möjligheter kan vi ge dig. 

Är du kund hos HydX? Då kan du vara trygg. HydX är nämligen Premier Partner i Danfoss Partner Excellence Program. Det innebär att Danfoss anser oss vara en av de mest kompetenta och värdefulla distributörerna. För oss är det ett kvitto på att vi besitter expertkompetens, resurser och förmåga att på allra bäst sätt använda hela Danfoss produktportfölj. 

Välkommen till HydX – Danfoss Premier Partner! 

HYDX BLIR CERTIFIERAD PREMIER PARTNER TILL DANFOSS POWER SOLUTIONS

HydX Hydraulic Solutions blir certifierade till högsta nivå i Danfoss Power Solutions Partner Excellence Program 2018. Premier-partnernivån hjälper på olika sätt till att öka det värde HydX kan leverera till sina kunder.

Läs mer >>

Ring oss!

Henrik Pålsson
Försäljningschef Komponentsystem

0411-557183
0722-257303
henrik.palsson@hydx.se

Danfoss PVG Family

The PVG family of valves allows you to combine multiple valves of up to four different sizes into a single, fully integrated solution with the widest flow range on the market, to achieve the results and efficiencies your applications demand.

Vi har ett stort förtroende för HydX. För deras höga kompetens, engagemang och kapacitet att hitta nya och innovativa lösningar

Ulrik Krag ,
Distribution Sr. Account Manager för Danfoss Power Solution.

Vill du veta mer?

Kontakta oss