Parker Hannifin partner 

Vi förtydligar vårt partnerskap med en officiell distributörslogga 

Amerikanska Parker Hannifin är en stor tillverkare av industriella system. Företaget finns representerat över hela världen och har haft ett framgångsrikt samarbete med oss på HydX i mer än decennium.  

Nu förtydligar vi vårt partnerskap med en officiell distributörslogga. 

– Parker Hannifin står för kvalitet och långsiktighet, säger Patrik Broman, försäljningsansvarig för aggregatsystemen på HydX.  

– Det gör att vi inte behöver diskutera komponentvalet med våra kunder utan vi kan gå direkt på den tekniska lösningen. Det känns tryggt för både oss och slutkunden. 

I vår produktion i Ystad använder vi företrädesvis produkter från Parker Hannifin när vi bygger våra aggregatsystem, men vi har även tillgång till andra delar av Parkers produktportfölj, bland annat företagets mobila program med lastbilspumpar, filter, kylare och ledningskomponenter. Det är oerhört positivt för sig som kund. 

– Som den stora tillverkare Parker Hannifin är har dom också möjligheten att anpassa vissa produkter efter våra och slutkundernas önskemål. Det stärker vårt samarbeta ytterligare, förklarar Patrik Broman. 

Parker Hannifin har under mer än 100 år stöttat sina kunder inom olika industriella och mobila användningsområden. Sedan 40 år tillbaka är företaget verksamt i Sverige och HydX systerbolag, HydSupply, är en av Parkers största distributörer i Norden. Det gör företaget till en viktig samarbetspartner för Volito Automation, i vars koncern även HydX ingår. Samarbetet mellan Parker och HydX bygger på förtroende, gemensamma erfarenheter, tillförlitlighet och respekt. Det tillför ett stort värde mellan parterna och säkerställer engagemanget för att hela tiden förbättra samarbetet, vilket sänker kostnader, förenklar affärerna vilket är en stor fördel för våra kunder.   

Välkommen till HydX - partner till Parker Hannifin. 

Ring oss!

Patrik Broman
Försäljningschef Aggregatsystem
0411-557185
0722-257305
patrik.broman@hydx.se

Det finns företag man gärna gör affärer med och HydX är ett av dem. Deras engagemang för slutkunden är enastående

Jonas Sigfridsson, Key Account Manager Parker Sverige

Vill du veta mer?

Kontakta oss