Parker Hannifin partner 

Nytt avtal – en fördel för HydX kunder 

Genom att underteckna avtalet Parker Certified Distributor har Volito Automation och Parker tagit ytterligare ett steg i sitt samarbete. 
Det har även HydX kunder en stor glädje av. 
– Det faktum att Volito och Parker fördjupar och förtydligar sitt samarbete gynnar alla våra kunder, förklarar HydX Stellan Wijk.  

HydX  och amerikanska Parker Hannifin har haft ett framgångsrikt samarbete i femton år. Det globala företaget är en stor tillverkare av industriella system och står för så väl kvalitet som långsiktighet. Företaget har funnits i mer än 100 år och har varit verksamt i Sverige i ungefär 45 år. HydX systerbolag, HydSupply, är en av Parkers största distributörer i Norden. Det gör företaget till en viktig samarbetspartner för Volito Automation, i vars koncern även HydX ingår.  

– Att Volito och Parker fördjupar samarbetet är ett resultat av långsiktigt samarbete, goda relationer och stort förtroende. Som en bekräftelse på den kompetens och potential Volito-koncernen har öppnar det nya avtalet dörren mot ett bredare och djupare samarbete, säger Stellan Wijk, Manager Strategic Sourcing, hos HydX. 

Avtalet som skrevs under i april innefattar även HydX systerföretag HydSupply i Sverige och Finland. Parterna har nyligen även signerat ett LOI för ett certifierat arbete inom elektrifiering. 

– Jag är mycket glad över att Parker och Volito Automation nu har tagit ytterligare ett steg för att fördjupa vårt partnerskap för framtiden, säger Henrik Albrektson Sales General Manager Parker Nordic Region 
–  Volito Automations tekniska kunskap och kundrelationer i kombination med Parkers produktportfölj säkerställer fortsatt tillväxt, tekniskt ledarskap och kundupplevelse. 
Vid ytterligare frågor, kontakta Stellan Wijk , Manager Strategic Sourcing, hos HydX. 

 

Ring oss!

Patrik Broman
Försäljningschef Aggregatsystem
0411-557185
0722-257305
patrik.broman@hydx.se

Det finns företag man gärna gör affärer med och HydX är ett av dem. Deras engagemang för slutkunden är enastående

Jonas Sigfridsson, Key Account Manager Parker Sverige

Vill du veta mer?

Kontakta oss