VÄLKOMMEN TILL HYDX!

HydX tror på framgång genom det starka och välfungerande laget som byggs av varje enskild medarbetares utveckling och stimulans. Vinner laget, så vinner alla. Därför visar vi alltid varandra tillit, respekt och hjälpsamhet. Som ingenjörer, tekniker, säljare, ekonomer, administratörer och ledare fokuserar vi på kvalitet och innovation i våra respektive expertområden och strävar efter att nå resultat som överträffar både våra egna och andras förväntningarna. Hos oss får du använda din kompetens, vad den än må vara, till att göra livet enklare för våra smarta kunder som lyckligtvis aldrig slutar utmana oss.

Medarbetare berättar

Jag lär mig hela tiden någonting nytt.

Viktor Johansson, försäljningsingenjör på HydX

Viktor Johansson är försäljningsingenjör och har arbetat på HydX sedan september 2016. Med en utbildning inom elektroteknik och programmering var det kanske inte helt väntat att han skulle söka sig till hydraulikbranschen, men Viktor ville testa någonting nytt och lockades av att få arbeta med problemlösning. Och problemlösning står ständig i fokus på HydX, vilket han betonar är något av det roligaste med arbetet. En annan fördel med att arbeta på HydX, menar Viktor, är omväxlingen. Ena dagen kan han ha kontakt med ett stort internationellt bolag i Australien och nästa dag med ett litet företag i de småländska skogarna. Viktor beskriver hydraulik som en beprövad metod och hydraulikbranschen som inarbetad. HydX har lång erfarenhet av hydraulik och Viktor upplever att han med sin kompetens inom programmering och elektroteknik kan och får lov att tillföra mycket, samtidigt som han hela tiden lär sig nya grejer.

HydX är en familj där vi värnar om varandra och kunden.

Liselot Feikes de Groot, inköpare på HydX

Liselot Feikes de Groot, är inköpare och började sin karriär på HydX i oktober 2010. Då var hydraulik rena rama grekiskan för henne, men idag kan hon med mer kunskap förstå att hydraulik faktiskt kan användas till vad som helst. Nu pratar hon om hydraulik som ett spännande område.

Lise har arbetat på HydX sedan starten år och mycket har hänt sedan dess. Då hon började innebar hennes roll som kundsupport allt från kontakt med kunder till att arbeta på lagret. Med tidigare bakgrund inom ekonomi och efter att ha arbetat med fokus på kundkontakt i några år, så saknade hon att arbeta med siffror. I dialog med sin chef har Lise så fått utveckla sin roll på företaget. Hon säger att HydX har givit henne allt det hon har önskat och hon upplever att företaget lyssnar på vad medarbetarna vill göra.

Idag arbetar Lise med inköp, något hon verkligen trivs med. HydX beskrivs som ett företag med en familjär stämning, där alla medarbetare engagerar sig och brinner för att hitta den bästa lösningen, både för kunder och internt. Hon tror att företagets dynamik till stor del är tack vare medarbetarnas varierande kunskap och erfarenhet, vilket skapar många olika infallsvinklar.

Och framtiden ser ljus ut. Lise ser att hydraulikbranschen har börjat blomstra igen och hon tycker att det är roligt att två företag i Ystad har en så stor plats på den internationella hydraulikmarknaden.

FÖRFRÅGAN

Lär känna oss bättre här på hemsidan, på Hydraulikbloggen, i sociala medier – eller kontakta oss direkt med din förfrågan eller intresseanmälan i kontaktformuläret här nedan eller på rekrytering@hydx.se eller +46(0)411-55 71 80.

Ring oss!

Henrik Pålsson
Försäljningschef
0722-257303
henrik.palsson@hydx.se

Hydraulic is everywhere

Nyfiken på hydraulik? Se vår film så visar vi vilka möjligheter som finns.

IDAG ÄR VI ETT AV NORDENS MEST KONKURRENSKRAFTIGA OCH INNOVATIVA HYDRAULIKFÖRETAG, EFTERFRÅGAT AV FÖRETAG VÄRLDEN ÖVER.

Mikael Andersson, CEO HydX

Vill du veta mer?

Kontakta oss