Partners

Danfoss är ett världskänt varumärke som spänner över flera olika branscher. Vi gör affärer med flera av deras affärsområden men främst med Danfoss Power Solutions, tidigare Sauer-Danfoss, som är ett av de största företagen inom branschen för mobil hydraulik. De konstruerar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av specialanpassade hydrauliska och elektroniska komponenter.

Läs mer om vårt samarbete här >

Scanreco har många års erfarenhet och har ett välrenommerat rykte i att betjäna OEM kunder inom kran/maskinmarknaden och olika nischapplikationer. De utvecklar system och produkter som gör kranar och maskiner mer intelligenta, tillförlitliga och produktiva. Genom sitt gedigna kunnande arbetar de för att uppfylla marknadens behov med mål att öka sin egen, men också sina kunders, konkurrenskraft.

Läs mer om vårt samarbete här >

Black Bruin Inc. är en av världens ledande leverantörer av hydrauliska radialkolvmotorer och rotatorer. Varumärket Black Bruin erbjuder en högkvalitativ lösning för jordbruk, gruvindustrin, vägbyggen och skogsmaskinsapplikationer.

Läs mer om vårt samarbete här >

Genom att använda den bästa tekniken inom branschen och väl beprövade processer kan Parker erbjuda sina kunder exakt den kombination av komponenter, delmontage eller fullständiga rörelse- och styrsystem som behövs för just deras industriella användningsområde.

Läs mer om vårt samarbete här >

Reggiana Riduttori är ett internationellt företag specialiserat på forskning, design och utveckling av kraftöverföringssystem dedikerade till applikationer inom tung industri, jordbruk samt marina och mobila sektorn. Under 40 år har Reggiana Riduttori varit en av marknadsledarna i utvecklingen av planetväxlar, koniska och spiralskurna kugghjul, hjulväxlar, negativa skivbromsar och tillbehör.

Läs mer om vårt samarbete här >

Delta Power Company är skickliga inom design och tillverkning av högteknologiska patronventiler. Produkterna är extremt robusta och har en mångsidig användning inom samtliga av våra produktområden - mobilt, marint, industri och smörjning. I programmet finns såväl mekaniskt som elektriskt aktiverade ventiler, on/off och proportional samt olika tryck och flödesventiler.

LJM utvecklar, tillverkar och marknadsför högkvalitativa hydraulcylindrar för praktiskt taget alla ändamål. Det är en av de ledande tillverkarna av hydraulcylindrar i Skandinavien. Huvuddelen av produktionen är specialcylindrar som kan skräddarsys till just din applikation. Detta kompletteras med ett stort lagerfört standardprogram som du kan få levererat omgående.

HydX miniaggregat (MPS) tillverkas av Bosch Rexroth i Italien. Under årens lopp har de utvecklat ett kraftfullt, flexibelt och kostnadseffektivt modulärt system som går under benämningen "Compact Power Modules, CPM”. Dessa miniaggregat, tillsammans med HydX kunskap, ger kunderna marknadsledande lösningar till sina produkter.

Slack och Parr konstruerar och tillverkar ett standardutbud av roterande flödesdelare med fokus på hög fördelningsnoggrannhet och högt tryck. "Vi förstår vilket ansvar som krävs för att hålla industrianläggningar igång dygnet runt utan avbrott och erbjuder ett flexibelt tillvägagångssätt för att uppnå detta mål."

HydX är sedan 2017 certifierade till högsta nivån i Danfoss Power Solutions Partner Excellence Program. Premier-partnernivån hjälper på olika sätt till att öka det värde HydX kan leverera till sina kunder.

Amerikanska Parker Hannifin är en stor tillverkare av industriella system. Företaget finns representerat över hela världen och har haft ett framgångsrikt samarbete med oss på HydX i mer än decennium. Nu förtydligar vi vårt partnerskap med en officiell distributörslogga.

Ring oss!

Erik Larsen
Försäljningsingenjör
0411-558152
072-5228312
erik.larsen@hydx.se

Danfoss PVG Family

The PVG family of valves allows you to combine multiple valves of up to four different sizes into a single, fully integrated solution with the widest flow range on the market, to achieve the results and efficiencies your applications demand.

Vi har ett stort förtroende för HydX. För deras höga kompetens, engagemang och kapacitet att hitta nya och innovativa lösningar

Ulrik Krag, Distribution Sr. Account Manager för Danfoss Power Solution

Vill du veta mer?

Kontakta oss