HydX

Senaste nytt

2018-03-05

Förtroende, kunskap och mod växlar upp HydX's export

Baserat i Ystad, men med kunder över hela världen, har hydraulikföretaget HydX genomfört lyckade satsningar utomlands. Förutom att se till att ha en produkt eller tjänst som är internationellt gångbar, är ett av HydX's före detta (sedan 1 mars 2018) verkställande direktör Stefan Holmbergs bästa råd till företag som vill exportera att ta tid till att lära känna marknaden. Det handlar om att täcka in aspekter som till exempel försäljningspotential, kunder, konkurrenter, affärskultur, egen personal, agenter och distributörer.

2018-03-01

HydX nye VD Mikael tillträder idag: ”Det händer mycket i branschen och i bolaget nu!”

Idag, den 1 mars 2018, tillträder HydX Hydraulic Solutions nye verkställande direktör, Mikael Andersson. Han tar över VD-posten med en stolthet över förtroendet att få leda den skara kompetenta medarbetare som bidragit till den framgång som HydX haft och har. Mikael ser med stor spänning och nyfikenhet fram emot vad framtiden har att ge då det händer mycket i hydraulikbranschen just nu.

2018-02-23

HydX blir certifierad Premium Partner till Danfoss Power Solutions

HydX blir certifierade till högsta nivå i Danfoss Power Solutions Partner Excellence Program 2018. Premium-partnernivån hjälper på olika sätt till att öka det värde HydX kan leverera till sina kunder.